2777
2789

لباسای دختر منم شد دو میلیون دو سال و نیمشه 🥲 خودمم مانتو شلوارم شد سه تومن شال ۳۰۰

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

لباسای دختر منم شد دو میلیون دو سال و نیمشه 🥲 خودمم مانتو شلوارم شد سه تومن شال ۳۰۰

آخه خدایی چی برنداشتم دو تا بلوز ساده ولی جنسش خوب بودا خدایی شد دو میلیون الان داشتم فکر میکردم که قبلاً با یک میلیون چه ویزا که نمیخریدیم حتی بقیع پولم میموند خدا خودش رحم کنه آخه تصمیم گرفتم واسه خودم چیزی نخرم حالا به خاطر شرایط سختی که داریم ولی دخترم هر چی باشه واجبه باید بخرم مبارکتون باشه گلم 

قیمت ها خیلی رفته بالا درامد ها روز به روز کم تر

شوهرم صبح تا شب کار می‌کنه ولی نمی‌تونیم یه پله بالا بریم به خدا دلم میسوزه واسه شوهرم خودمم درس میخونم هدفم فرهنگیان میگم کاش زود قبول بشم شاغل بشم از دست شوهرم بگیرم

مگه چه لباسی خریدی ؟ آنلاین سفارش بده از تولیدی خیلی مناسب تره

خیلی بدم میاد سفارش بدم چون یه بار سفارش دادم خدایی عکس کجا اونی که تهویل دادن کجا از اون روز دیگه اصلا آنلاین خرید نمکنم فقط حضوری

آخه خدایی چی برنداشتم دو تا بلوز ساده ولی جنسش خوب بودا خدایی شد دو میلیون الان داشتم فکر میکردم که ...

ممنون عزیزم مال دختر شمام مبارک باشه انشالله وضعتون بهتر بشه خودتم بخری گلم❤️

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

ممنون عزیزم مال دختر شمام مبارک باشه انشالله وضعتون بهتر بشه خودتم بخری گلم❤️

اگه این وام و اجاره خونه و اجاره مغازه اجاره بده میرین بالا آخه نمیشه مثلاً امروز اجاره خونه می‌دین میبینیم فردا اجاره مغازه رسید یا وام 

شوهرم صبح تا شب کار می‌کنه ولی نمی‌تونیم یه پله بالا بریم به خدا دلم میسوزه واسه شوهرم خودمم درس میخ ...

انشالله عزیزم 

حال ماهم همینه خواهر 

ایشالله خدا دست همه مون رو  بگیره