2777
2789
عنوان

کوکپ سیب زمینی پخته برای پنجاه نفر⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1869 بازدید | 138 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای قربونت برم ممنون که گفتی چشم

عزیزمی. ان شالله قبول باشه. بسم الله بگو.زحمتتم نذر امام حسن)ع( کن ان شالله که خوشمزه و عالی میشه

من اگه یادم باشه پای غذا مهمونیم سوره کوثر میخونم. یا سوره قریش

عزیزم انشالله که خوب پیش می‌ره و عالی میشن یه تجربه بهت بگم من وقتی مهمون دارم استرس دارم قبل شروع ک ...

باورت نمیشه ازاول تصمیم داشتم قبل شروع وضو بگیرم نیت کنم

که هم ثواب افطار اماده کردن برام نوشته بشه هم همه چی خوب پیش بره

مرسی که گفتی🥺برام دعاکن

مرسی مهربونم چشم نکاتت خیلی مفیدبود😍🥺

قربانت موفق باشی اصلا استرس نداشته باش چون خودت اذیت میشی مطمئنم فردا خوشمزه ترین رو درست میکنی 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
عزیزمی. ان شالله قبول باشه. بسم الله بگو.زحمتتم نذر امام حسن)ع( کن ان شالله که خوشمزه و عالی میشهمن ...

خدا ازت قبول کنه دوست خوش قلبم 

اره حتما نذر آقا میکنم.

ممنون که یاداوری کردی

لپه ونخود چرخ شده منظورم بود😅

همونو منم میگم خخخ

ن توشامی فقط گوشت وسیب زمینی 

کتلت هم میشه گوشت وسیب زمینی و تخم مرغ

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

دوست عزیز تجربه بیست و خرده ای سال آشپزی من میگه شما برای یه مهمونی بزرگ نباید رسپی های جدید رو امتحان کنی، همون دستور پخت خودت رو پیش برو.

نکاتی رو که دوستان گفتن رعایت کن مثل اینکه سیب زمینی ها حتما سرد باشن، حتما برای هر کوکو قبلش دستت رو خیس کن، روغنی رو که کف کرده عوض کن و...

ولی چیزی رو که تا حالا امتحان نکردی به دستور پختت اضافه نکن مثلا اگه پیاز یا نعنا یا فلان ماده رو تا حالا نزدی، الان هم نزن.

انشاالله که کوکوهات عالی میشن.

موفق باشی و التماس دعا 🌹

همونو منم میگم خخخن توشامی فقط گوشت وسیب زمینی کتلت هم میشه گوشت وسیب زمینی و تخم مرغ

اخه ما اینجا یه نوع شامی پوک داریم که مختص استان خودمونه

برای افطار یااین رایجه یا کوکو سیب زمینی😅😘