2777
2789
عنوان

کوکپ سیب زمینی پخته برای پنجاه نفر⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 138 پست
واقعا با جملاتت انرژی گرفتم و امید عزیزِ مهربونم🥺ممنونم واقعا

قربونت برم چقدر خوش قلبی ❤️

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
باورت نمیشه ازاول تصمیم داشتم قبل شروع وضو بگیرم نیت کنمکه هم ثواب افطار اماده کردن برام نوشته بشه ه ...

چشم دعات میکنم امیدوارم همونی که میخوای بشه

منم هوس کردم فردا درست میکنم 😋

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دوست عزیز تجربه بیست و خرده ای سال آشپزی من میگه شما برای یه مهمونی بزرگ نباید رسپی های جدید رو امتح ...

قربونت برم ممنون که وقت گذاشتی و تایپ کردی

درسته همینطوره 

یسری نکات واقعا برای جمع وجور کردن ذهنم نیازبود مثلا همینایی که اشاره کردین

ان شالله باهمینا بهترین نتیجه رو بگیرم فردا.

خیلی خیلی التماس دعا

اخه ما اینجا یه نوع شامی پوک داریم که مختص استان خودمونهبرای افطار یااین رایجه یا کوکو سیب زمینی😅😘

آهاا غذای محلی دارین پس نوش جونتون ن مامشهدیم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

چشم دعات میکنم امیدوارم همونی که میخوای بشهمنم هوس کردم فردا درست میکنم 😋

وای ممنونم ازت🥺دلم قرص شد

خداروشکر که امشب کلی ادم مهربون و خیرخواه اومدن تو تاپیک و نظر دادن

خیلی حس خوبی گرفتم

فدات بشم٬ خوش قلب شمایی که داری بی منت منو راهنمایی میکنی و وقت میذاری عزیزدلم🥺خداخیرت بده

🌹🌹🌹🌹🌹😘😘😘😘

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 

عزیزم اصلا نگران نباش سخت هست ولی شدنیه 

ماهم چند روز پیش برای ۲۰ نفر کوکو سیب زمینی پختیم اتفاقا خیلی هم خوب شد ، انشالله برای شماهم خوشمزه و عالی بشه💖

اینم عکسش

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
بیشتر ببینید
عزیزم اصلا نگران نباش سخت هست ولی شدنیه ماهم چند روز پیش برای ۲۰ نفر کوکو سیب زمینی پختیم اتفاقا خیل ...

عزیززززمم خدا قبول کنه😍چقد خوب شده 

وای ممنون ازدعای خیرتون درست کردم خیلی خوب شد خداروشکر البته چون روزه دارم نتونستم طعمشو بچشم همینکه وا نرفت و تونستم خوب درش بیارم به کمک راهنماییای دوستان🥺برام کافیه❤️

عزیززززمم خدا قبول کنه😍چقد خوب شده وای ممنون ازدعای خیرتون درست کردم خیلی خوب شد خداروشکر البته چون ...

خداروشکر خداروشکر 😍 

انشالله طعمش هم عالی شده💖

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
بیشتر ببینید