2777
2789
عنوان

کوکپ سیب زمینی پخته برای پنجاه نفر⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1869 بازدید | 138 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزای دیگه هم کنار کوکو هست🥲بعداینکه تصمیم خودشون رو کوکو بود من الان نمیتونم تغییرش بدم شامی کباب؟ ...

شامی :ترکیب سیب زمینی وگوشت

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اخه دست من نیست تغییرش بدم🥺البته اگه بخوامم دیگه نمیتونم فرصت کمه ۹صبح باید شروع کنم

پس فقط امیدوارم موفق باشی. یه چندتا دونه از موادت اول تو تابه کوچیک سرخ کن اگه دیدی کوکوت داره وا میره تخم مرغشو بیشتر کن. 

کو کو خیلی سخته ، شامی درست کن ، یا از ساندویجی ها اماده بگیر ، یا الویه ،یا دلمه درست کن کوکو هم ر ...

استرس جنس سیب زمینی هم به استرسام اضافه شد😂

دعاکن عزیزم

موقعیت اینکه عوضش کنم نیست راستش

من همیشه تخم مرغ زیاد میزنم وا نمیره فلفل سیاه زرد چوبه دارچین چند تا ادویه جدید هم شوهرم خریده اسمشو نمیدونم ولی خیلی خوشمزه کرد کوکو رو بعد روغن هم زیاد میریزم اگه کاغذ روغن گیر داری حتما توی ظرفی که کوکو های سرخ شده رو میزاری پهن کن روغن اضافیش گرفته بشه من آرد و پیاز نمیزنم 

حتما سیب زمینی رو رنده کن به نظرم از کوبیده بهتره 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
واییی😂😅فکرکن یه مراسم رسمیه که خودمم توش نیستم همسرم هست دعاکن همه چی خوب پیش بره❤️

عزیزم انشالله که خوب پیش می‌ره و عالی میشن 

یه تجربه بهت بگم من وقتی مهمون دارم استرس دارم قبل شروع کارم اول وضو میگیرم بعد به غذام آیت الکرسی و سوره کوثر میخونم هم خودم آرامش میگیرم هم غذام خوب میشه امتحان کن...

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...