2777
2789
عنوان

کوکپ سیب زمینی پخته برای پنجاه نفر⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1711 بازدید | 137 پست
وای یاخدا الان دلسردمیشم🫠😭نه واقعا نمیشه ۴کیلو سیب زمینی هم خریدم تازه

الویه کن...ریسکه امیدوارم از پسش بربیای دوستم...‌

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیب زمینی سرخ شده

پوره سیب زمینی حتی

الویه

به نظرم اینا از کوکو هم راحت ترن هم سالم تر. کوکو خیلی روغن میخواد واقعا. بعدش ماهیتابه نچسب به تعداد بالا داری؟ چون بخوای تو یه ماهیتابه درست کنی خیلی سختت میشه پای گاز. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
خدا خیرت بده خیلی انتخاب سختی کردی کوکو خیلی دنگ و فنگش زیاده واقعا به نظرم اگر اصرار داری به کوکو ، ...

وای الان گریم میگیره😅بدتر ازهمه اینه که روزه‌ام نمیتونم بچشم طعمشو

اره باید اول امتحانی یکمشو اماده کنم اینطوری ریسکش کمتره

تاثیری داره؟ پیاز خامم بزنم باهاشون؟

آره خیلی ،پیازم رنده بکن یه کاسه آبم بزار پیشت دستتو خیس کن ازمایه بردار فرم بده بزار تو روغن

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

ما هر سال فسنجون و کوکو و شیرین قرمه نذری می‌دیم برای بابا بزرگم چون خیلی دوست داشت چندین نفر بالا سر کوکو ان فقط واقعا کار سختیه چهار کیلو سیب زمینی رو بذار خودتون می‌خورید

ولی اگر اصرار داری کوکو باشه کوکوی مرغ درست کن 

مرغ بپز آبش که روغنی شد و مزه گرفت ، سیب زمینی های پوست گرفته شده رو بنداز توش بپزه 

هم سرخ شدنش آسون تر میشه هم سردش هم خوشمزه ست هم وا نمیره 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

بیشتر ببینید
خواهرم من برا خودمون ک ۳نفریم زورم میاد کوکو سیب زمینی درست کنم کی حوصله داره آخه برا ۵۰ نفر کوکو سر ...

وای قربون دهنت باورکن از کوکو درست کردن مخصوصا سیب زمینی اونم پخته

متنفرم

ولی خب تو یه عمل انجام شده قرارگرفتم و قبول کردم 

الانم همش دلم گرمه به اینکه روزه دارن برام ثواب میشه😅😢

اره روغن زیادی میبره عیبی نداره حداقل یه ثوابی بشه برام ماه رمضونه😢😢

ثواب که داره قطعا. واقعا اجرت با خدا. 😍😘😘

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
وای قربون دهنت باورکن از کوکو درست کردن مخصوصا سیب زمینی اونم پختهمتنفرمولی خب تو یه عمل انجام شده ق ...

خب قشنگم الویه ش کن 

بحث هزینه باشه باور کن یکی میشه 

یه عالمه تخم مرغ و روغن و وقت میبره کوکو 

الویه راحت تو یکساعت همه چی رو قاطی میکنی و تمام خودتم اذیت نمیشی

ببین پیاز داغ نعنا داغ درست کن .سیب زمینیاروآبپز کن اینارو قاطی هم کن میشه پوره سیب زمینی عااالی میشه

یاسالادالویه کن تمام

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست