2777
2789
عنوان

چه برنامه های برا بچهانون دارید

460 بازدید | 58 پست

من دخترم سه سالشه هیچ برنامه ای ندارم براش 

به نظرتون برای بچه سه ساله چیکار میشه کرد.

من فقط یه دوره از یه روانشناسی می‌خوام بخرم به عنوان تربیت جنسی کودک .ولی نه کلاس گذاشتمش نه چیزی حس میکنم کم گذاشتم براش.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالا باباش پیداش شه بعدا راجب بچه ببینیم چی پیش میاد🤣🤣

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣(امضای اول) هر دوستی که اینجا دارم یا هر کس که کاری باهام داره من ی مدت خیلی طولانی نمیخوام دیگه بیام چون هدف های خیلی زیادی دارم و باید به تک تک شون برسم 😁امروز ۲۰ دی سال ۴۰۳ هست ساعت ۱۵:۰۰❤🍒اگر چشمت به امضام افتاد و عزیز فوت کرده داشتی بهم بگو براش فاتحه بخونم یا صلوات بفرستم یا آیه الکرسی بخونم .  🥰

بیشتر ببینید

اما مجموعه کتاب های می می نی عاليه  انواع مهارت های فردی و اجتماعی رو در قالب شعر بیان کرده

شديدا توصیه می‌شود 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

از همین الان خودت سعی کن دو زبانه بزرگش کنی با کارتون و آهنگ بعد از ۵ سالگی کلاس زبان 

الان یه ژیمناستیک یا یه ورزش کودکانه خوبه براش

کم کم بزرگ تر که شد یه موسیقی 

بعدش یه هنر 

کم کم با توجه به علایق و استعداد هاش

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)

چهارسالشه 

مهد و پارک و خانه بازی میبرم 

یه مدت موسیقی بردمش دیدم داره اذیت میشه فعلا بهش استراحت دادم بعد عید میخام دوباره ادامه بده 

واسه آینده هم نظر دارم بزارمش کلاس زبان و ژیمناستیک 

فعلا برنامم همینه 

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                      🌺 رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کار خواهد گرفت🌺

بیشتر ببینید