2777
2789
عنوان

خیلی سال سختی بود

121 بازدید | 7 پست

هنوز خرید عید نکردیم خسته شدم از بی پولی حتی سفرم نمیتونیم بریم همه پیشرفت میکنن ما پسرفت شوهرم داره از کارش بیرون میاد مجبورا بره پیش باباش خیلی دلشورع دارم خدایا این چ امتحانیع

نمیدونم چرا حس میکتم سال بعدی گندتره

من ک خیلی داغونم

فکن با این شرایط دارم میسازم شوهرم سربازیش رو هوا درسش مشخص نی اینم از وضعیت کارش بعد بازم خانوادش طلبکارن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نمیدونم چرا حس میکتم سال بعدی گندتره

وای نه

خدانکنه

امیدوارم سال خیلی خوبی برای همه باشه

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤ اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل       گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک   خلیج‌ همیشه‌ پارس                                             کوروش‌ای‌بزرگ‌پارسیان  ای‌تو موسس‌سرزمین‌ما‌ایرانیان   ای‌پایه‌گذار‌دین‌زرتشت‌پاک   تویی‌صاحب‌اصلی‌این‌آب‌وخاک

بیشتر ببینید
من ک خیلی داغونمفکن با این شرایط دارم میسازم شوهرم سربازیش رو هوا درسش مشخص نی اینم از وضعیت کارش بع ...

اوه، سربازی و درس و کار باید به نتیجه میرسید بعد ازدواج ، حالا اشکال نداره موقته، وضعیت اینا ک گفتی مشخص میشه و همه چی میفته رو روال

باز با این اوصاف خوب تو فکر سفری، بیشتر اطرافیان ما تو این شرایط مشابه کلا قیدشو زدن و صبر میکنن تا ایی برنامه ها تموم بشه

وقتی کسی داره غرق میشه'، زمان مناسبی نیست که بخای شنا یادش بدی 🍕