2777
2789
عنوان

برامون شله زرد آوردن و باردار هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 27 پست

زعفران غلیظ بخوری ضرر داره نه اینکه شله زرد 

من خودم شهادت حضرت زهرا شله زرد خوردم حسابی هم خوردم اون موقع هفته ام پایین تر بود الان ۲۸ هفته ام.

حالا شما چند تا قاشق بخور زیاد نخور.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرف لیوام لیوان زعفران دم. میکنه میخوره باز هیچی نمیشه یه قاشق دوقاشق شله زرد که چیزی نمیشه اخه، زیاده روی کردن بده وگرنه در حد ویارونه اشکالی نداره

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
بیشتر ببینید

من خوردم بارها

هر چیزی کمش دارو متوسطش غذا و زیادش سمه

با این جمله من زندگی میکنم خداروشکر مشکلی پیش نیومده تو جفت بارداریم هم همه چی خوردم ولیییییی به اندازه 

اگه زعفرون می تونست بچه رو سقط کنه ملت می رفتن با زعفرون خوردن سقط می کردن ،بعدم قدیما مگه کسی می دوتست چی بده چی خوبه همه چی نی خوردن اتفاقی هم نمی افتاد ،بخور بد نیست اینکه نخوری دلت بخواد بدتره 

مامانم گفت اصلا نخور نمیدونم چکار کنم

نه بابا تو غذا مشکلی نداره من اگه تو مرغ زعفرون نباشه اصن نمیتونم بخورم 

تو بارداریمم ماه رمصون بود سه ماه اول بودم.

هر وقت شله زرد میوردن نصفشو میخوردم بقیه شو میدادم شوهرم میگفت نمیخورم تو بخور گشنه تری   خیلی دوست داشتم  

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد

چرا خودتو زجر میدی بخور ماکه میگیم بخور از رو هوا نمیگیم خودمونم تو بارداری خوردیم

مامانتو ول کن طرز تفکرش قدیمیه مادر منم خیلی چیزا میگه

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40