2777
2789
عنوان

آزمایش غربالگری ضرر نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 33 پست
آره دقیقا ... صد در صد نمیگن!!!

من برای هیچکدوم از بچه هام نگفتن اصراری هم نکردم خودم.

تو سونو آنومالی همون اولش بهم گفتن

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

باز ده دیقه هم خیلی بهتره ... یکی از اطرافیانم میگفت جز به جزء جنین رو توی سونوگرافی غربالگری میبینن ...

تو nt مقدار پشت گردن مهم هست و بررسی میشه 

تو آنومالی استخوان بندی های بدن و اینکه تشکیل شدن یا نه 

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

۲۰ دیقه هم زیادهد

چی بگم والا

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بیشتر ببینید

واقعا این حرفها از کجا میاد خودتون یکم فکر کنید سلامت بچه مهمتره

والا من دختر اول همه سونوگرافی ها رفتم سالم بارداری دومم اونم همه رفتم گاهی دو هفته ی بار دکترم تا میرفتم سونو میکرد اونم واژینال بچه سالمه سالمه الانم ک باردارم هم سونو گرافی ها رفتم هم گاهی تو مطب دکتر سونو میکرد مشکلی هم نیست