2777
2789
عنوان

آزمایش غربالگری ضرر نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 33 پست
اشعه اش بی خطره. برای هردوتا بچم هرکدوم ربع ساعت بیشتر نشدولی آنومالی خیلی طول کشید

آنومالی چی هست ؟ 😄 

من چون بچه اولمه هیچ تجربه ای ندارم ... 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
قطعا امواج سونوگرافی مضره ، اینو همه میدونن ولی یه ذره ش اشکالی نداره ... من نگران اینم که نیم ساعت ...

واسه من 5 دقیقه هم نشد

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/2080515

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

صحبت شما منو یاد افرادی انداخت که میگن واکسن نمیزنیم به بچه ها چون عوارض داره، ولی خدای نکرده اگر همون بچه آبله مرغان ساده بگیره باید دعا کرد که فقط زنده بمونه، سالم موندش هم در مرحله بعد.

گاهی آدم باید سبک سنگین کنه ببینه انجام دادن بهتره یا ندادن، واقعا غربالگری چیزی نیست که بشه چشم پوشی کرد ازش.

آنومالی چی هست ؟ 😄 من چون بچه اولمه هیچ تجربه ای ندارم ...

همون غربالگری دوم. سونو هست😁جنسیت بچه هم مشخص میشه

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

نه خیلی تایمش کوتاه هست نهایت ده دقیقه برای سلامت جنین و اینکه خیالت راحت بشه حتما باید رفت

باز ده دیقه هم خیلی بهتره ... 

یکی از اطرافیانم میگفت جز به جزء جنین رو توی سونوگرافی غربالگری میبینن واسه همین خیلی طول میکشه ... 

نه یه سونوهست دیگه نیم ساعت؟؟؟؟؟بعدم اشعه سونوگرافی مگه داغه؟؟ به این حرفا گوش نده حتما برو. خیلی مه ...

نمیدونم من تا حالا دو بار سونوگرافی دادم ، هر دوبار هم یه دیقه اینجورا شد ... بعدش زیر دلم خیلی درد میکرد ، حالا یه ربع بیست دیقه رو چجوری تحمل کنم ؟ 

نمیدونم من تا حالا دو بار سونوگرافی دادم ، هر دوبار هم یه دیقه اینجورا شد ... بعدش زیر دلم خیلی درد ...

منم وقتی میرفتم زیر دلم شدید تا چند دقیقه درد میکرد اون مال سونو نیست مال اینه که مجبوری رو کمر دراز بکشی 

صحبت شما منو یاد افرادی انداخت که میگن واکسن نمیزنیم به بچه ها چون عوارض داره، ولی خدای نکرده اگر هم ...

آره واقعا منم خیلی وقتا میمونم حرف دکترا درسته یا نه !!!

مثلا سر قضیه کرونا چقدر رن د سی وی از چین خریدن بعد فهمیدن هیچ تاثیری نداره بعد برای اینکه پولشون هدر نره اونو با هزینه های بالا به بیمارای کرونایی تزریق میکردن ، آخرشم اونا میمردن 😔

یا مثلا یه بنده خدایی توی فامیلمون واکسن کرونای آمریکایی زد بعدش بلافاصله ناباروری گرفت ... یا یکی چند نفر دیگه توی اشناهامون ۲ سال بعد از تزریق واکسن بازوی راستشون درد شدید گرفت یا تپش قلپ و ... که میگن از عوارض واکسن کرونا بود که به مردم بدبخت میزدن 😔

خیلی وقتا به حرف دکترا اعتمادی نیست !!!

منم وقتی میرفتم زیر دلم شدید تا چند دقیقه درد میکرد اون مال سونو نیست مال اینه که مجبوری رو کمر دراز ...

شاید نمیدونم ، مال من دردش تا چند ساعت طول میکشید !!!