2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چشم مرسی ک یادم انداختی دورت بگردم

به سلامتی انشاالله بارتوزمین بزاری قدمش پروخیروبرکت باشه موقع زایمانت واسه سلامتی دخترای منم دعاکن تا الرژی زودتر دست ازسرشون برداره تادچارآسم نشن یه وقت خدای نکرده 🙏

روزی توخواهی امد اللهم عجل لولیک الفرج 
مبارکه به سلامتی میشه برا منم دعا کنی خدا ی خواهر یا برادر به پسرم بده طفلکی خیلی آرزو داره خودمم هم ...

انشالله خدا به همه منتظرا بچه سالم بده به شما هم بده به حق این ماه عزیز و پر برکت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من درد زایمانم اول تا آخر ک زایمان کردم تو کمرم بود مثه اینکه برای همه یجور نیس و متفاوته چون دختر ع ...

من سر دختر 

کمرم شکست همه درد خدایی روی کمر لعنتی بود 

بعد پسر زایمان کردم شکم درد می کرد 

معجزه شکر گزاری...

[QUOTE=375373752]وای اسی دعا کن برام منم درد زایمانم بیاد دارم ۴۰ پر میکنم دیگه 🥲[/QUOTE

]همدردیم پس انشالله شما هم بسلامتی زایمان کنی و کوچولوتو بغل بگیری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به سلامتی انشاالله بارتوزمین بزاری قدمش پروخیروبرکت باشه موقع زایمانت واسه سلامتی دخترای منم دعاکن ت ...

مرسی گلم چشم انشالله خدا بهشون سلامتی بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40