2777
2789
عنوان

شکم درد و معده لطفا راهنمایی کنید

110 بازدید | 28 پست

سلام دوستان من چند روزه یه درد هایی دارم زیر دنده هام سمت چپ و راست و وسط که معده مه بعد پایینتر دور نافم و سمت راست حتی زیر نافم هم درد دارم که گهگاهی دردهام میگیره و کلا می‌چرخه انگار یه مقدار هم تقریبا یبوستم و اینکه قبلاً مشکلات معده داشتم و ورم معده الان چند روز پیش داشتم ورزش شکم میکردم بعد اون این دردا شروع شد البته یه دو روز هم فست فود میخوردم  و رفلاکس معده ام هم زیاده خواستم ببینم کسی شرایط من و داشته به نظرتون از معده هست

آره دیگه رفلاکس داری از گوارشته.

این وضع ادامه نده دکتر برو بهتر میشی دارو میده

وزن سابق در چند سال گذشته :۶۸کیلو  وزن فعلی :۵۷کیلو👍 وزن هدف:۵۱کیلو لاغر میکنم خدایا منم مامان میشم ؟؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اوه حتما بررسی کن ،منم مامانم داشت،خودم با درد مشابه شما یه سونوگرافی کردن ،متوجه سنگ کیسه صفرا شدن

عذر میخوام دقیقا میشه بگین علایمتونو مثلا حالت تهوع اینا داشتین یا تغییر رنگ مدفوع اینا چون من هیچ کدومو ندارم مامانم داشت

هیچی فقط دو هفته پیش به شدت مریض شدم نمی‌دونم کرونا بود چی بود قرص و آمپول داشتم

اول نسخه پزشک و بفرستین تا از التهاب مطمئن بشم

مشکلات گوارشی و عضلانی و کبد و روده می‌تونه باشه

به من بگین دقیقاااا بعد ورزش شکمی به وجود اومد؟

قبلش هیچ مشکلی نیود؟؟؟