شاه_پریون_پریون مدیر استارتر عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 581 عنوان عمل دیسک گزدن خیلی سخته 437 بازدید | 51 پست خیلی سخته؟ خطرناکه؟ دیروز | 23:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alzho عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 652 هیچ وقت عمل لازم نیست با استراحت و ابدرمانی و فیزیوتزاپی و ورزش و بقیهی مراقبتها همهی دیسکها قابل درمان هستن
ماماناشی عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 13163 نه اگه دکترت خوب باشه خیلی راحته فقط نگران نباش و استرس نداشته باش
شاه_پریون_پریون مدیر استارتر عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 581 هیچ وقت عمل لازم نیست با استراحت و ابدرمانی و فیزیوتزاپی و ورزش و بقیهی مراقبتها همهی دیسکها قابل ... دکتر گفت خیلی شدیده حتما باید عمل بشه گفت کار از فیزیو گذشتهدکتر خیلی بلد کاریهنظرت چیه
شاه_پریون_پریون مدیر استارتر عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 581 نه اگه دکترت خوب باشه خیلی راحته فقط نگران نباش و استرس نداشته باش شما انجام دادین؟
ماماناشی عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 13163 شما انجام دادین؟ بله یه ساله من خیلی داغون بودم نخاعم شدید تحت فشار بود طوری بود که ۵ تا پلاتین تو گردنم گذاشته نمی تونستم راه برم
faaisa عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 3743 هیچ وقت عمل لازم نیست با استراحت و ابدرمانی و فیزیوتزاپی و ورزش و بقیهی مراقبتها همهی دیسکها قابل ... همه ی دیسکها؟ میدونید با این توصیه غیر پزشکی شما شاید بعضی ها براشون مشکل ساز بشه؟؟؟ این خرفها و نظرات بی پایه را توی سایت عمومی نگید لطفا
alzho عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 652 دکتر گفت خیلی شدیده حتما باید عمل بشه گفت کار از فیزیو گذشتهدکتر خیلی بلد کاریهنظرت چیه معلومه میگه چون خداتومن ازت پول میگیرهدوسال پیش هم واسه کمرم همینو گفتن من انجام ندادمولی هر روز تو استخر و فیزیوتراپی بودم تا بهتر شدمعمل به اذیت و ریسکش نمیارزه خیلیا بعد عمل مشکلشون حاد تر میشه
شاه_پریون_پریون مدیر استارتر عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 581 بله یه ساله من خیلی داغون بودم نخاعم شدید تحت فشار بود طوری بود که ۵ تا پلاتین تو گردنم گذاشته نمی ت ... الهی چی کشیدیاینم گفته اگه عمل نکنه ممکنه دست راستش از کار بیفتهوحشتناکه دردش شما چند وقت استراخت کردید؟
شاه_پریون_پریون مدیر استارتر عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 581 بله یه ساله من خیلی داغون بودم نخاعم شدید تحت فشار بود طوری بود که ۵ تا پلاتین تو گردنم گذاشته نمی ت ... میشه درخواستمو قبول کنی هروقت عمل انجام شد ازتون راهنمایی بگیرم
alzho عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 652 همه ی دیسکها؟ میدونید با این توصیه غیر پزشکی شما شاید بعضی ها براشون مشکل ساز بشه؟؟؟ این خرفها و نظ ... 99درصدشون
faaisa عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 3743 استارتر فقط دکتر خوب انتخاب کن، خواهشا بیمارستان دولتی به خصوص،بیمارستان اموزشی درمانی نرو. هرچی برای دکتر باسواد و خوب خرج کنی می ارزه
شاه_پریون_پریون مدیر استارتر عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 581 استارتر فقط دکتر خوب انتخاب کن، خواهشا بیمارستان دولتی به خصوص،بیمارستان اموزشی درمانی نرو. هرچی بر ... دکترش پروفسور هستنبیمارستان هم خصوصیه والا من بیشتر از خطر عمل میترسم
شاه_پریون_پریون مدیر استارتر عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 581 بله یه ساله من خیلی داغون بودم نخاعم شدید تحت فشار بود طوری بود که ۵ تا پلاتین تو گردنم گذاشته نمی ت ... از چند نفر ک پرسیدم و تجربه عمل داشتند میگفتن اصلا عمل نکن چون هنوزم درد داشتندشما الان هنوزم درد دارید؟ چندسالتون بود عمل کردید؟
faaisa عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 3743 دکترش پروفسور هستنبیمارستان هم خصوصیه والا من بیشتر از خطر عمل میترسم اگه اینطوره نترس عزیزم، کاربلده دکتر، اول به خدا توکل کن و بعدش هم دکتر خوب انتخاب کردی. نگران نباش.