2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت عمل لازم نیست با استراحت و ابدرمانی و فیزیوتزاپی و ورزش و بقیه‌ی مراقبت‌ها همه‌ی دیسکها قابل ...

دکتر گفت خیلی شدیده حتما باید عمل بشه گفت کار از فیزیو گذشته

دکتر خیلی بلد کاریه

نظرت چیه

هیچ وقت عمل لازم نیست با استراحت و ابدرمانی و فیزیوتزاپی و ورزش و بقیه‌ی مراقبت‌ها همه‌ی دیسکها قابل ...

همه ی دیسکها؟ میدونید با این‌ توصیه غیر پزشکی شما شاید بعضی ها براشون مشکل ساز بشه؟؟؟ این خرفها و نظرات بی پایه را توی سایت عمومی نگید لطفا

دکتر گفت خیلی شدیده حتما باید عمل بشه گفت کار از فیزیو گذشتهدکتر خیلی بلد کاریهنظرت چیه

معلومه میگه چون خداتومن ازت پول میگیره

دوسال پیش هم واسه کمرم همینو گفتن من انجام ندادم

ولی هر روز تو استخر و فیزیوتراپی بودم تا بهتر شدم

عمل به اذیت و ریسکش نمی‌ارزه خیلیا بعد عمل مشکلشون حاد تر میشه

بله یه ساله من خیلی داغون بودم نخاعم شدید تحت فشار بود طوری بود که ۵ تا پلاتین تو گردنم گذاشته نمی ت ...

الهی چی کشیدی

اینم گفته اگه عمل نکنه ممکنه دست راستش از کار بیفته

وحشتناکه دردش 

شما چند وقت استراخت کردید؟ 

استارتر فقط دکتر خوب انتخاب کن، خواهشا بیمارستان دولتی به خصوص،بیمارستان اموزشی درمانی نرو. هرچی بر ...

دکترش پروفسور هستن

بیمارستان هم خصوصیه والا من بیشتر از خطر عمل میترسم 

بله یه ساله من خیلی داغون بودم نخاعم شدید تحت فشار بود طوری بود که ۵ تا پلاتین تو گردنم گذاشته نمی ت ...

از چند نفر ک پرسیدم و تجربه عمل داشتند میگفتن اصلا عمل نکن چون هنوزم درد داشتند

شما الان هنوزم درد دارید؟ چندسالتون بود عمل کردید؟ 

دکترش پروفسور هستنبیمارستان هم خصوصیه والا من بیشتر از خطر عمل میترسم

اگه اینطوره نترس عزیزم، کاربلده دکتر، اول به خدا توکل کن و بعدش هم دکتر خوب انتخاب کردی.  نگران نباش.