2777
2789
عنوان

اگه دوتا دختر داشتین و شوهرتون پسر دوست بود

| مشاهده متن کامل بحث + 12469 بازدید | 454 پست
ببین من یه روزایی رو دارم میگذرونم که واقعا حالم بده شوهرم داره عشق و حال میکنه من خونه مامانم میمون ...

اخ اگه بدونی بخدا چه شبایی دست تنها میرفتم‌بیمارستان دکتر این ور اون ور یه بار کمکم‌نبود 

اوج کمکش تو بچه داری این بود از رو تخت می‌اومد میفتاد رو مبل تو هال میگفت کمکت کردم دیگ تا صبح صدا گریه هاش می‌شنیدم 

بچمم کولیک بود وحشتناک 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه راضی نیستین که دیگه تاپیک زدن و نظر خواستن نداره دیگه تصمیمتو گرفتی

خواستم ببینم بقیه هم مثل منن یا راضین هرکاری واس جلب رضابت شوهر بکنن

خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم خدایا شکرت و اشک شوق بریزم؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ که صبوریهامو دیدی و جوابمو دادی؟؟؟💚

نه طبیعی شوهرم میگه سومیو آی وی اف کن پسر شه

عزیزم بزار این دخترت دنیا بیاد شوهرت عاشقش میشه بعدشم دیگ یادش میره پسر میخاس . الان ب این چیزا فکر نکن بزار حالا اینیکی دنیا بیاد بعدا تصمیم میگیری . منم مث شما خیلی پسر دلم میخاد امیدوارم خدا ی نظری کنه

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخ اگه بدونی بخدا چه شبایی دست تنها میرفتم‌بیمارستان دکتر این ور اون ور یه بار کمکم‌نبود اوج کمکش تو ...

اینم اهل کمک کردن نیست بخدا 

خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم خدایا شکرت و اشک شوق بریزم؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ که صبوریهامو دیدی و جوابمو دادی؟؟؟💚

عزیزم بزار این دخترت دنیا بیاد شوهرت عاشقش میشه بعدشم دیگ یادش میره پسر میخاس . الان ب این چیزا فکر ...

بخدا یکسال لبنیات مخوردم هزار تا نذر و نیاز کردم ولی وقتی دختر شد میگم شاید حکمتی نوشه

نه بخدا پیارسال عمل داشتم ۶روز بستری بودم نیومد سر بزنه بهم حتی با اسنپ برگشتم وقتی گلگی کردم گفت بچ ...

پس اشتباه نکن پشیمون میشی مردا ارزششو نداره پسر میخواد که میخواد نشده دیگه دخترزاس

پس اشتباه نکن پشیمون میشی مردا ارزششو نداره پسر میخواد که میخواد نشده دیگه دخترزاس

دلم انقد واسه خودم میسوزه حس تحقیر ب آدم دست میده

بخدا یکسال لبنیات مخوردم هزار تا نذر و نیاز کردم ولی وقتی دختر شد میگم شاید حکمتی نوشه

ربطی به گرمی و سردی نداره خوراکی های سرشار از سدیم و پتاسیم مصرف کنید هر دوتون 

صددرصد همینه من حالا فکر کردم ناخاسته شده. بنظرم نکن اینکارو اگ خدا بخاد بده میده. حتما خکمتیه  

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینم اهل کمک کردن نیست بخدا

سر دومی‌عاقل باش بچه گریه کرد عین‌من منگل نباش پاشی بغلش کنی نصف شبا خودت بزن ضعف پاشه از خوابش بزنه بفهمه چیه داری چیه شب نخوابی چیه حالش جا بیاد 

بچه پی پی کرد خودت بزن به بی دست و پایی ای دستم شل شد بدنم‌ کم‌قوه شد بیا پوشک اش عوض کن دو بار عوض کن پی پی بشوره حالش جا بیاد 

ربطی به گرمی و سردی نداره خوراکی های سرشار از سدیم و پتاسیم مصرف کنید هر دوتون

نمیدونم میگیری منظورم چیه یا نه ولی دیدی آدم خسته یک راهی میشه؟ بخدا خیلی واسه این موضوع اذیت شدم دیگه حالم از جنسیت و رژیم و آی وی اف و این حرفا بهم میخوره

صددرصد همینه من حالا فکر کردم ناخاسته شده. بنظرم نکن اینکارو اگ خدا بخاد بده میده. حتما خکمتیه

انتی رفتی جنسیت بهت نگفت؟ من رفتم ان تی گفت

ادم از دست حرفای مردم میکشه بالاخره بچه ک هرجی باشه عزیزه. مثلا جاری من ذوق میکرد میگفت اینیکی بچتم حتما دختره . خیلی دلم گرفتتت از خدا پسر سالم وصالح خاستم اگ صلاح بده خدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سر دومی‌عاقل باش بچه گریه کرد عین‌من منگل نباش پاشی بغلش کنی نصف شبا خودت بزن ضعف پاشه از خوابش بزنه ...

ببین انقد دلم واس بچم میسوزه طفلی هنوز بدنیا نیومده باباش داره واسه سومی نقشه میکشه