2777
2789
عنوان

این آقا رو ببینید(عکس)

263 بازدید | 28 پست

چه حسی از این چهره میگیرید؟ 

❎لینک میذارم لطفا و خواهشا ریپلای نکنید روش بعد بگید فراموش کردم

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

بیشتر ببینید

بذ

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با نوک دماغتون لایکم کنید

تو اصلا برق نگات با بقیه فرق داشت! یه جوری که نمیشد چشمو ازش برداشت! تو چشمات برق داشت با بقیه فرق داشت!...تو چشمات دریاس توش احتمال غرق داشت! :)🌊

چشای خوش رنگی دارع

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
بیشتر ببینید

حسی نمیگیرم

نفهمیدی نفسم به نفست بنده💔آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره😔که من تو رو یادم بره🥀🥺همیشه به یادتم عروسک اسمونیم😭یاد همه خاطره هامون بخیر😔کاش اخرین روز باهم بودنمون تموم نمیشد😭کاش مرگ بینمون جدایی نمینداخت (خواهر قشنگم)من آدم این دلتنگیا نیستم بخدا😭من کم اوردم هیچکس اینو نمیدونه😔من روزیکه که تو رو دفن میکردن وجیغ میزدم وصدات میزدم همونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت همونجا که گذاشتنت تو قبر همونجا مُردم😭😭😭یادت تو قلبم گرامی دورت بگردم😭😔💔راستی میدونستی الانم بعضی وقتا که اسمت وسط میاد مث اون موقع هادوقلو خطابمون میکنن🙂😭روحت شاد عشقم....💔🖤🥀دلم که نه همه جونم برات تنگ شده دارم از نبودنت دق میکنم دارم میمیرم تو که میدونستی وابستتم چراتنهام گذاشتی قلبم دردمیکنه خاطره هامون اتیشم میزنه تو روخدا برگرد حالم خیلی خیلی بده😔🖤😭😭😭😭همه توزندگیشون یه بار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرماه هرساعت وثانیه دارم از نبودنت ودلتنگیت هزاربار میمیرم 😭😭خدایا تورو خدا منم ببرپیشش ،کمرم شکسته نبودنش خوردم کرده😭💔🖤کاش من بجات میمردم ،توروخدا حال وروزموبیاببین،ببین داغت باهام چکارکرده ببین چقدرشکسته ام کرده😭💔دلم میخاد باصدای بلند جیغ بزنم گریه کنم صدات بزنم خداروالتماس کنم منم بیاره پیشت تااونجا هم مثل اینجا باهم باشیم😭🖤زود رفتی گلم🖤 رفتی داغت موند رودلم😭خدایا حقم این نیست روزی هزار بار بمیرم یبار ببرم پیشش راحت بشم😭😭😭🖤💔چرابغضم چند ساله نمیشکنه آخه 💔🖤😭🥀

بیشتر ببینید