2777
2789
عنوان

با این شوهر چیکارکنم

115 بازدید | 6 پست

حسودیم میشه به کسایی که همسرشون بدجور عاشقشونه طرز فکرش مثل قدیمی هاس سر هرچیزی صداشو بلند میکنه برا پسر 4 سالم تو چاییش نبات ریختم میگه اونکه نمیخوره چرا می‌ریزی یک سوم چاییش مونده بود دوست دارم برا بچه هام همه چی بدم ولی از ترس اون قایمکی شیر میدم یا شکلاتی چیزی بخرم میگه دوستیت خاله خرسه است اینا چیز خوردن نیستن همش به فکر خوردنشون هستی در صورتی که من اندازه ای که باید میدم سر هر موضوعی صداشو با لا میبره حسودیم میشه به زنایی که هرکار میکنن شوهرشون گیر نمیدن و کاری ندارن همش تحقیر کوچیکم میکنه خودمو خونوادمو این همه درس خوندم هیچی الانم وقتی پول داشته باشه اخلاقش خوبه وقتی نداره بدجوری میشه نمدونم چیکار کنم الانم سر همون نبات بهم میگه تو گاوی نمیفهمی تا کی بهت بگم واقعا چیز مهمی بود الان من چطور برخورد کنم همش باید انگار نه انگار باشمو بذارم کوچیکم کنهچرا من اینقدر بدبختم و باید اینطوری کوچیک و تحقیر شم ارشد دارم و میخام برا ازمون وکالت بخونم همش میگه هیچی نشدی تو بی عرضه ای

اون خودش باید از دهنش در بیاره نخوره و بده بچه هاش

حالا اینطوری میکنه ای بابا

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.........................................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سطح فرهنگی دارید 

از دو خانواده متفاوت 

همسرت در کودکی مورد سرزنش و تحقیر قرار گرفته 

مادرش مورد حرف های زنده ی پدرش قرار گرفته 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....