2777
2789
عنوان

بیاید یه بیوگرافی بدید بیشتر اشناشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1662 بازدید | 213 پست
ازدواج قلبی کردیم اسم بچمونم کوکب به اسم باباش و عمش میاد 😂🥲❤️👻💀

عقدتونو تو آسمونا بستن👀

ب مبارکی و میمنت😂😂😂

چ اسم زیبایی😎😂😂💘

💚✨تماشای تو در واقع؛ تماشای بهشته..💚✨هه ناسه کم جیگات ها ناو دلم🩵

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هانا ۱۵ ساله از تهران 🤣🤣🤣🤣

فکر نمیکروم کاربری با این سن و سال هم داشته باشیم😅

شما که هنوز کوجولویی عزیزدلم🌹😘

مشاوره برای باردار شدن بانوانی که مشکل باردار شدن دارند و مشاوره برای لاغر شدن

عقدتونو تو آسمونا بستن👀ب مبارکی و میمنت😂😂😂چ اسم زیبایی😎😂😂💘

😂💀❤️ کوکب مامانی به خاله سلام کن 

کوکب : شلام خاله سمیلا من کوکب هشتم

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

بیشتر ببینید
منم یک برادر خر

😂💀 بیا برادر خر تو با سه خواهر خر من عوض شه من برادر داشته باشم تو خواهر

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

بیشتر ببینید