2777
2789
عنوان

بیاید یه بیوگرافی بدید بیشتر اشناشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1788 بازدید | 217 پست
نه 😂💀😎 پرچمم بالاس 🇰🇷👻

نی نی یار عاشقمه  

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا؟🙄

😂😮‍💨 جدا از اون قصد ازدواج که اصلا ندارم لنظرم برم سر کار بهتره که سال آینده اگه خدا خواست معلمم با اینکه حقوقش کافی نیست میتونم یه مار نیمه وقت دیگه هم جور کنم 

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

بیشتر ببینید

@گکگدک    داش اینو بنگر سم خداس

꧁༒☬  W̲o̲l̲f̲ ☬༒꧂       بی صدا به یادت هستم ، بی سر و صدا دوستت دارم ، در سکوت خاطراتت را مرور میکنم ، در خفا عکس هایت را میبوسم ،  تنهایِ تنها کوچه های شهر را زیر باران قدم میزنم ، ذره ذره پیر میشوم ، قطره قطره آب میشوم ، و آهسته میمیرم . !       [ این کاربر روانیه تحت نظارت تیمارستانه باهاش جر نکن بد برات تموم میش ]   _روانــی

بیشتر ببینید
جایزه دادی بهش؟😂

خیلی خوبه ینییی

ولی دلم واسش میسوزه خیلی سادس یکی از فامیلاشونم اینجا پیداش کرد

꧁༒☬  W̲o̲l̲f̲ ☬༒꧂       بی صدا به یادت هستم ، بی سر و صدا دوستت دارم ، در سکوت خاطراتت را مرور میکنم ، در خفا عکس هایت را میبوسم ،  تنهایِ تنها کوچه های شهر را زیر باران قدم میزنم ، ذره ذره پیر میشوم ، قطره قطره آب میشوم ، و آهسته میمیرم . !       [ این کاربر روانیه تحت نظارت تیمارستانه باهاش جر نکن بد برات تموم میش ]   _روانــی

بیشتر ببینید