2777
2789

طرف ما همه جور پرنده ای هست .یا کریم ،بلبل,کبک ،کلاغ،کبوتر،باز شکاری ،جغد .همه‌شون این موقع در حال سر و صدا هستند آدمو دیوونه می کنن 🥴

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی رو مخن

مخصوصا روز امتحان که از شبش بیدار بودی

آدم قشنگ متوجه میشه دیگه وقتی نمونده واسه خوندن😐🤣

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.........................................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙

بیشتر ببینید
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی رو مخنمخصوصا روز امتحان که از شبش بیدار بودیآدم قشنگ متوجه میشه دیگه وقتی ن ...

آره انگار  صور اسرافیل دمیده میشه وقتی صداشون میاد .دلهره ی عجیبیه

نمیدونم‌چرا فقط این موقع که من می خوام بخوابم شروع می کنن😂بعدش خبری ازشون نیست

اخی بها ر داره میاد من این صداها خیلی دوست دارم

الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات بفرستیم برام برا اینکه ب زودی مادربشم .ممنون
آره انگار صور اسرافیل دمیده میشه وقتی صداشون میاد .دلهره ی عجیبیه

دقیقا🤣

من اتاقم پنجره اش دقیقا رو به کوچه هست الان کاشکی میشد صداشونو ضبط کنم برای اونایی که میگن خوبه ببینم خودشون طاقت میارن🤣

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.........................................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙

بیشتر ببینید
دقیقا🤣من اتاقم پنجره اش دقیقا رو به کوچه هست الان کاشکی میشد صداشونو ضبط کنم برای اونایی که میگن خو ...

ما تو همه ی اتاق ها پنجره داریم همه هم رو به کوچه باز میشه 😅تازه اگه پنجره ها باز کنم یا کریم ها پرو پرو میان داخل .جرات ندارم پنجره رو باز کنم این موقع صبح