2777
2789
عنوان

یه سوال زن وشوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 1783 بازدید | 71 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چون تحقیر براشون اهمیتی نداره

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید

مدت هاست سوال منم هست

کلا وقتی به اون شدت دعوا میشه که کتک و فحش و...

بعدش مگه مثل اول میشه او زندگی . عمرا اگه بشه

تو با دوستت این کارو کن  مثل اول نمیشین زن و شوهر که رابطشون عاطفیه و ...

واقعا چجوری دس رو هم بلند میکنن مگه جنگه ..

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

اونا زود فراموش می کنن.ولی من این جور نبودم من تو ازدواج سابقم بحث می کردیم کتک نبود فحش هم نبود اما ...

مثلا مرده از دل زنش درمیاره که زنه میگه ومیخنده یادرنمیاره

مدت هاست سوال منم هستکلا وقتی به اون شدت دعوا میشه که کتک و فحش و...بعدش مگه مثل اول میشه او زندگی . ...

آخه مثلا اگه جلوی جمع بهت بی احترامی کنه یاکتکت بزنه غرورت میشکنه نمیتونی ببخشیش 

من منظورم اونایی که خودشون تنهان کتک کاری ودعوا میکنن

کنجکاوم

مثلا مرده از دل زنش درمیاره که زنه میگه ومیخنده یادرنمیاره

دیدم درنمیاره و میگه و می خنده باز با شوهرش.

ببین رفتیم سفر فامیلمون به خدا جلوی خودم شوهرش تو خیابون زدش همه ی مردم تعجب کردن به جان بچه هام قسم اون رفتاری که با اون شد اگه با من می شد اسمشم دیگه نمیاوردم خیلی بد بود اون صحنه بعد حتی بهش گفت گمشو برو خونه ی مادرت رفتیم شهر خودمون بعد این خانم شبش یادش رفت اون اتفاق رو.

موقعی که من می خواستم از همسر سابقم جدا بشم همین خانم میومد می گفت میوه هم آشغال داره آشغالش رو می ریزیم دور بدیش رو بریز دور فراموش کن اما من مثل اون فکر نمی کردم خب طرز فکر اون اینه سازش حالا چه از دلش دربیاد چه درنیا‌د.

همون جا که هایده میگه تو رو به اندازه ی شب های مستی دوست دارم...تو رو به قدرِ تمومِ مُلک هستی دوست دارم...برایم این پریشون حالیا یعنی عبادت...تو رو جانا،به حقِ بت پرستی دوست دارم...

بیشتر ببینید
دیدم درنمیاره و میگه و می خنده باز با شوهرش.ببین رفتیم سفر فامیلمون به خدا جلوی خودم شوهرش تو خیابون ...

ن خب آدم غرورشو بشکنن مگه بی عار باشه فراموش کنه

ن خب آدم غرورشو بشکنن مگه بی عار باشه فراموش کنه

دیگه هر کسی یه جوره.

همون جا که هایده میگه تو رو به اندازه ی شب های مستی دوست دارم...تو رو به قدرِ تمومِ مُلک هستی دوست دارم...برایم این پریشون حالیا یعنی عبادت...تو رو جانا،به حقِ بت پرستی دوست دارم...

بیشتر ببینید