2777
2789
عنوان

ناراحتم😔😔بایدم مهاجرت کنیم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2093 بازدید | 83 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🥹🥹به خدا من همش میگفتم کاش برم فلان اما تو موقعیت قرار گرفتم دارم دیوونه میشم

نترس راحته ما از شهر خودمون رفتیم هزاران کیلومتر اون طرف تر اولش کمی سخت بود ولی دیگه عادت کردیم

الان خیلی راحتیم

امام‌رضا🥲                                                                                                                   قابل پخش نیست😃

ما فروردین اواسطش

برای ما 50درصدش اوکیه

50درصد بقیش نیمه2فروردین انجام میشه

نتیجش تابستون تیرماه یا مرداد

نارنگی گم شده جناب یونگی هسم🍓 کار دقیقا از اونجایی خراب شد ک بجای اینکه اوضاع مشجین باشه شد مشکوک...)[...ARMY...]

فکر کنم فقط منم که اینجارو دوست دارم 

راضی نیستم از شرایط اصلا ولی دورازاینجا دووم نمیارم

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/که گناه دگران برتو نخواهند نوشت*** من اگر نیکم اگر بد تو برو خودرا باش/هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت (حافظ)

اونایی که تحمل سختی و ندارن و لقمه اماده میخوان به درد وطن نمیخورن و بهتره برن ما میمونیم و درستش میکنیم و بالاخره از این مرحله سخت عبور میکنیم جونمونو هم واسه این خاک بدیم کمه فشار اقتصادی که چیزی نیست

حالم وقتی خوب میشه که از قفس آزاد شم ..قفس خود خواهی..قفس گناه...قفس نادانی..قفس بی عرضه گی
الزاما اونی که رفته بی وطن اونی هم که مونده وطن پرست نیست

اونی که مونده رو باهات موافقم و امیدوارم زودتر برن ولی اونایی که رفتن دیگه شهروند درجه یک وطن خودشون نیستن میشن مهاجر یه کشور دیگه

حالم وقتی خوب میشه که از قفس آزاد شم ..قفس خود خواهی..قفس گناه...قفس نادانی..قفس بی عرضه گی