2777
2789

به نیت اول سلامتی و ظهور و فرج آقا امام زمان و حاجت روایی همه عزیزان و رفع مشکلات و گرفتاری های زندگیمون و شفای مریضی هامون و رفع موانع ازدواجم .و همچنین ثوابش برسه به روح همه شهدا و صلحا و درگذشتگان .اسم بدین تا به نیت شما هم بخونم منو هم دعا کنید عزیزان 

خدایاااا تورو خدا کمکم کن   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

انشانه حاجت روا شید

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸

🌸 🌸                     

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

🌸

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سارا میشه دعا کنی تا اخر ماه مبارک رمضان حاجت رواشم؟؟ 

من نذر کردم ک ان شاءالله تا اخر ماه مبارک رمضان حاجت روا میشم میشه توهم دعا کنی در حقم؟؟ من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید
سارا میشه دعا کنی تا اخر ماه مبارک رمضان حاجت رواشم؟؟

ان شالله گلم 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿۱﴾

ما [قرآن را] در شب قدر نازل كرديم (۱)

وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ﴿۲﴾

و از شب قدر چه آگاهت كرد (۲)

لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿۳﴾

شب قدر از هزار ماه ارجمندتر است (۳)

تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ ﴿۴﴾

در آن [شب] فرشتگان با روح به فرمان پروردگارشان براى هر كارى [كه مقرر شده است] فرود آيند (۴)

سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿۵﴾

[آن شب] تا دم صبح صلح و سلام است (۵)