2777
2789
عنوان

وقتی دوست داری تاپیک هات پاک بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 77 پست

من بعد چند مدت که تعلیق شدم دوباره کاربری زدم میترسم تاپیک بزنم پاک نشه 🙁از ترس تاپیک نمیزنم 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                            زندگیم وصل وابیده وتار و تار میل فرش 🫀🫂                        

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یه عده واقعا زیادی درگیر حواشی مجازی شدن متاسفانه 

ریل لایف خودشون رو ول کردن و کل زندگیشون رو میذارن پای استاک کردن یک نفر

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. پیام ناشناس: https://daigo.ir/secret/3982457255✨ ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                   همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی      صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید

اینجا اکیپ میشن گزارش میزنند الکی

آهای آیندگان، شما که از دل طوفانی بیرون می‌جهید که ما را بلعیده است، وقتی از ضعف‌های ما حرف می‌زنید یادتان باشد که از زمانه‌ی سخت ما هم چیزی بگویید✨هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! مخصوصا اینایی که میان ریپ میزنند توهین میکنند دنبال دعوا و عقده گشایی هستن اصلا اپیلاسیون میشه آدم از شر اینا🤣

بیشتر ببینید
بیا دوست ما شوتاپیک هاتون را گزارش بزنن مجانی 😆

واقعا گزارش بزنن پاک میشه 

چند نفر ؟

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                            زندگیم وصل وابیده وتار و تار میل فرش 🫀🫂                        

بیشتر ببینید

استارتر یه چیزی بگمت 

باورش داشته باش

بیشتر گزارش زن ها همونایی ان

که زیادی  تحولیت میگیرن

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌