2777
2789

تو فرودگاه با ۲تا چینی عکس انداختم سن شون ۴۰ اینا بود چه ایرادی داره؟

بابام خودش رفته بود تایلند حتی با بچه تایلندی هم عکس انداخته بود😐😂اونوقت ب من میرسه من میشم بی حیا!!!

بعدم چینی ها سر بحثو باز کردن مگه بده سلفی باهاشون؟ رفتار خوبم باهاشون داشتم بگن ایرانیا خوبن😁😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبکاری کردی ولی توروی بابات نگی خوبکاری کردم زشته😂مظلوم بگیرخودتو

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

یاد خودم افتادم دوم راهنمایی ما رو بردند اردو حمام فین کاشان

پر بود از توریست

اون موقعها گوشی نبود

ما ازشون امضا میگرفتیم و میگفتیم 

name and phone number please

🥲

همشونم بهمون شماره دادند

اونها از ما اوسکولتر بودند🤣

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
بیشتر ببینید

مامان منم گیییر داده بود برو باهاشون عکس بگیر .گفتم مگ اینا چی ان اخه😂

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید