2777
2789
عنوان

اولین زمان شنیدن صدای قلب جنین

63 بازدید | 5 پست

قلب جنین معمولاً از هفته ۶ یا ۷ با سونوگرافی واژینال شنیده می‌شه، اما اگه دیرتر شنیده بشه، مثلاً تا هفته ۸ یا ۹ هم جای نگرانی نداره. دلیلش می‌تونه دقیق نبودن سن بارداری، جای قرار گرفتن جنین در رحم، یا حتی دقت کمتر سونوگرافی شکمی نسبت به واژینال باشه. بعضی وقتا هم اضافه وزن مادر یا اینکه جنین هنوز خیلی کوچیکه باعث می‌شه صدای قلب دیرتر شنیده بشه.....

شما اولین بار چند هفته صدای قلب جنین رو شنیدین؟؟....

وقتی یک ماما، مامان میشه   

دخترم و۶هفته قلبشو دکتر دید..۸هفته دیگ باید تشکیل شده باشه خب

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من هفته پیش کورتاژ کردم گفتن پوچه.وسواس گرفتم که نکنه زود رفتم.بعد چهار سال نازایی و سن بالا خدا معج ...

ناراحت شدم 😓 ان‌شاالله دفعه‌ی بعدی. 

نه فقط با هفته نیست که تشخیص حاملگی پوچ می‌دن، اندازه ساک حاملگی و رشدش و هورمون‌های بارداری هم درنظر می‌گیرن نگران نباش.....

وقتی یک ماما، مامان میشه   
ناراحت شدم 😓 ان‌شاالله دفعه‌ی بعدی. نه فقط با هفته نیست که تشخیص حاملگی پوچ می‌دن، اندازه ساک حاملگ ...

ناراحتی نبینی عزیزدلم

دکتر سونوی واژینال هم نوشته بود که اگ با شکمی دیده نشه ...

ولی وقتی زد پوچ دیگه اونیکیو انجام ندادم.هورمونام که فک کنم حتی یه دونشم سر جاش نباشه چون اصلا حالات تخمکگذاری ندارم دیگه و خشکی واژن هم دارم