2777
2789
عنوان

زن جادوگر میترسم بیاد سراغم

522 بازدید | 35 پست

یه زنیه باهام دشمنی داره خیلی به من حسادت میکنه درک نمیکنم که چجور مغز همه رو تحت سلطه خودش درمیاره یعنی هر کاری که بگه بقیه براش اجرا میکنند حتی کوچیکترین کارها و بعد نشونهدمیده از طرف من بوده یا میاد جلوم ظاهر میشه

تا الان ۲۰ نفر از اطرافیانمو آدم خودش کردهدهمه هم یکی یکی میان رفتارهای شبیه هم انجام میدن یا آزارم میدن یا مسخرم میکنند

حالا میخام ازون منطقه برم میترسم توسط همین افرادش دوباره پیدام کنه

از فشاز استرس اصلا نمیتونم بخوابم  کلافه ام سلامت روانم در خطره چون این قضیه ۶ ماهه داره پشت سرهم تکدارمیشه

سلطان خنده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از غیبت گذشته دستور میده ازارم بدن

خو میگم دیگه رفته پشتت حرف زده بعد اون چون خودشو معصوم جلوه داده با زبون بازی دل بقیه رو بدست اورده

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

خو میگم دیگه رفته پشتت حرف زده بعد اون چون خودشو معصوم جلوه داده با زبون بازی دل بقیه رو بدست اورده

همینطوره همه رو خر میکنه اختلال سایکوپت داره  شخصیت مهربون معصوم  اغواگر و به ظاهر فریبنده برای رسیدن به ازارگری از خودش به بقیه نشون میده و اونا رو به خدمت میگیره

سلطان خنده