2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چقد چرت و پرت میگی کی دعوا راه انداخته کی خودشیرینی کرده دارم دردودل میکنم چی از خودتون در میارید من ...

اینجا اصلا جرات نمیکنی حرف بزنی یه سری آدم بی منطق. یهویی بهت حمله میکنن و کلی حرف بارت میکنن 

اینطوری نگو خدا دوسش داشته که نذاشته زمین گیر بشه و محتاج بقیه

واااااای داغونم دریغ ازیه مریضی که داشته باشن یهو گفتن سرم درد می کنه رفتن سیتی گفتن دوتا توده تومغزه وبعدم افتاده شدن وتمام

داغونم خدااااااااا

حق باشماست
واااااای داغونم دریغ ازیه مریضی که داشته باشن یهو گفتن سرم درد می کنه رفتن سیتی گفتن دوتا توده تومغز ...

خدا رحمتش کنه و به شما صبر بده

زندگی همینه یه روز بدنیا میایم و یه روزم باید از این دنیا بریم

نجانم بزرگسال هرچی دم دستش اومد میخورده فک مسکنی نوزاد غیراز شیر چی میخوره چقد بی منطقید شماها

عزیزم چرا دعوا دارین من از قشنگی حس مادری گفتم شما که اینقدر پذیرش ندارین چرا تاپیک میزنین بعدش بچه از یه سالگی غذا خور میشه اونی که بی منطقه شمایید.

ولشون کن‌ تا پدرشون و مادرشون تو این حال نباشن فرقش رو نمیفهمن. دنیا بهشون نشون میده

عزیزم من از حس مادری گفتم شما که اطلاع ندارین چرا الکی جبهه میگیرین خدا نکنه هیچکی گرفتار شه این دعا که میکنین؟ 

پدرهمسر من تصادف کرد بعد از اینکه از کما بیرون اومد تا یه مدت زیاد این مشکلو داشت خیلی مسخره است این جبهه ای که میگیرین واقعا براتون متاسفم من برام عشق مادرانه جالب بود و گفتم خیلی جالبه روحیات یه آدم واسه بچش عوض میشه ولی اسی انگار دعوا داره و از اون بدتر بعضی کاربران که میگن باید بقیه دچار این مشکل شن واقعا جای تاسفه درک بالایی که دارین

دقیقا منم هیچ وقت فکر نمیکردم با یه تصادف چقدر همه چیز تغییر کنه واقعا راسته که میگن آهی و دمی

بله،من که تک و تنها مراقب اصلیه پدرم بودم،حدود ۱۰ سال و دو سال آخر زمین گیر شدن و پوشکی،روح همه ی رفتگان شاد و در آرامش