2777
2789
ببین اینو میدونم ولی اینقدر فشار رومونه ادم انظار میره اوناهم یه کمکی کنن

خیلی مردا پوشک بچه عوض میکنن. یه لشکر بیان کمک؟ هیچ فرقی هم بین مدفوع انسان نیست. حرفی نزن دخالت نکن. الان وقت این حرفا نیست. وقت دعوا را انداختن نیست. وقت خودشیرینی نیست. مگه دسشویی وقت میذاره که بیان برای کمک پوشک عوض کردن؟ دنبال بهانه نباش

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خیلی مردا پوشک بچه عوض میکنن. یه لشکر بیان کمک؟ هیچ فرقی هم بین مدفوع انسان نیست. حرفی نزن دخالت نکن ...

چقد چرت و پرت میگی کی دعوا راه انداخته کی خودشیرینی کرده دارم دردودل میکنم چی از خودتون در میارید من یکلام حرفی بینشون نزدم قضاوت الکی نکنید

تا قبل از بچه دار شدن آدم از خیلی چیزا چندشش میشه اما بعدش با عشق خیلی از کارا انجام میده به نظرم خی ...

نجانم بزرگسال هرچی دم دستش اومد میخورده فک مسکنی نوزاد غیراز شیر چی میخوره چقد بی منطقید شماها

من بابام که بچه بزرگتر بود به مادربزرگ و پدربزرگم میرسید(خودشم پنجاه خورده ای سالشه). مادربزرگم به خ ...

تا کسی تچ شرایط قرار نگرفته درک نمیکنه بعضیا خیلی قضاوت میکنن

اصلا نشده اونا بیان بگن بابا کیلو چند

شوهر منم بچه سومه خرج مخارج خواهر مجرد بابای پیرش با شوهرم. باباش چون مریضه مواد مصرف میکنه باهم تویه ساختمونیم ۵تاپسر داره ۳تا دختر یکیشون نمیگه بابامون زندهست مردهست .گشنه ست سیره .اصلا مواد ودارو داره یا نه شوهرم خیلی تحت فشاره 💔💔💔

بله مادرم هست اما اونم سنش بالاست ...والله بابام فعلا خودش بلده و دستشویی می ره اما گاهی مثلا هر دو ...

دقیقا شمارو خیلی خیلی درک میکنم وقتی سر پا بود میرفت دسشویی همه حا رو مدفوع میکشید یا پوشکاشو زیر تختش قایم میکرد 

الهی بمیرم برای بابای خودم که نزدیک۳ماهه فوت شدن واصلا یکماه ونیم افتاده شدن هنوز جگرم خونه داغونیم داغون کاش اونم بیشترمیفتاد تا آرزوی مرگشو می کردیم واینقدر اذیت نمی شدیم😭😭😭😭😭😭

حق باشماست
نجانم بزرگسال هرچی دم دستش اومد میخورده فک مسکنی نوزاد غیراز شیر چی میخوره چقد بی منطقید شماها

ولشون کن‌ تا پدرشون و مادرشون تو این حال نباشن فرقش رو نمیفهمن. دنیا بهشون نشون میده

دقیقا منم همینو دلم میخواد یکی یکی بیان نه همشو گردن ینفر باشه

می دونم خیلی سخته ولی فکر کن این یه سفره پرنعمته که فقط شما دارین ازش بهره می برین بقیه بی عرضه هستن

خداخیرتون بده برای شادی پدرمنم صلوات لطفا

حق باشماست