2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووووووووف همون شورتی رو همه ش در میاره بفرمایید

برا ما همش یبوست داره همش شکمش باد میکنه 

شما اینجوریه؟

شبها که بچه هام میخوابن میام یه دل سیر تو نی نی سایت میچرخم😁انقد حال میده 😌

برا ما همش یبوست داره همش شکمش باد میکنه شما اینجوریه؟

قبلا خیلی یبوست می شد 

اما خدا رو شکر دیگه نمیشه 

بهش انجیر خیس خورده بدید

البته مامانم میگه از وقتی که از یک نانوایی که نون با سبوس کامل داره نون می گیره دیگه یبوست نمیشه

قبلا خیلی یبوست می شد اما خدا رو شکر دیگه نمیشه بهش انجیر خیس خورده بدیدالبته مامانم میگه از وقتی که ...

کار از انحیر شیاف روغن کرچک و زیتون شربت لاکتوز گذشته ما

کار از انحیر شیاف روغن کرچک و زیتون شربت لاکتوز گذشته ما

ای بابا چقدر سخت ..

ببخشید اینطور میگم اما آخه این که دیگه زندگی نیست ...

خودشون هم زجر کش میشن 

بابای من با صدای بلند آواز می خونه چند تا آواز تکراری یا عصاش رو می کوبه زمین خب همسایه دارند

ای بابا چقدر سخت ..ببخشید اینطور میگم اما آخه این که دیگه زندگی نیست ...خودشون هم زجر کش میشن بابای ...

چی بگم والا خودشون که از دنیا چیزی نمیفهمن 

فقط اطرافیان زجر میکشن

من بابام که بچه بزرگتر بود به مادربزرگ و پدربزرگم میرسید(خودشم پنجاه خورده ای سالشه).

مادربزرگم به خاطر بخاری رون پاش کلا سوخت ، پدرم مجبور بود پماد بزنه، دختراش نمیومدن.

عمه بزرگم که کل حقوق پدربزرگم دستش بود فقط لباساشون رو میشست

بقیه بچه ها هم کلاً هیچ، انگار ن انگار اینا پدر مادرشونن.

💫 Que sera, sera 💫

بازم بهانه میارن میگن نداریم

چه اشکالی داره؟ من تو هفده سالگی از مامان بزرگم مراقبت می کردم. پوشکش رو عوض می کردم، حمامش می کردم، دندون مصنوعیش رو میشستم، داییهام هم میومدن عین خدمتکار بهم دستور میدادن به جز یکیشون.

نتیجش این که الان همشون به احتیاج و فلاکت افتادن. منم دارم زندگیم رو می کنم

طفلک پدر شوهرت‌ . این همه زحمت بکشه، بعد هم ولت کنن، اونی هم که داره به وظیفش عمل می کنه، زنش اینا رو بگه. به جای این قصه ها حامی باش

ای بابا چقدر سخت ..ببخشید اینطور میگم اما آخه این که دیگه زندگی نیست ...خودشون هم زجر کش میشن بابای ...

فکر کن یه پدر و مادر بچه ی معلول دارن با چه عشقی ازش مراقبت می کنن. سر و صدا کنه یا هر کاری.

وقتی هم از کار افتاده شدن و محتاج بچه آرزوی مرگشون رو کنه....

وظیفشه. وقتی پدرمادر زحمت میکشن الان باید جبران بشه. همین پدر صدبرابر بیشتر زحمت کشیده. خودتو دخالت ...

ببین اینو میدونم ولی اینقدر فشار رومونه ادم انظار میره اوناهم یه کمکی کنن