2777
2789

شاید باورتون نشه ولی کاقعا مشکل خاصی ندارم

وضع مالیمون خوبه

سلامت کاملم

دانسگاه میرم

خونه دارم

همه چی داریم تا حالا تو ۲۱ سال زندگیم مشکل خیلی بزرگی جز یه مورد نداشتم

احساس عذاب وجدان دارم

فکر میکنم چرا من اینقدر راحتم و بقیه مشکل زیاد دارن

خیلی ناراحت میشم و احساس بدی بهم دست میده

(البته که ایشالا کسی هیچ وقت مشکل نداشته باشه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای دقیقا منم

واقعا هیچ مشکلی ندارم

گاهی میترسم ازینکه انقدر زندگیم راحته.. 

چندبار خواستم دربارش تایپک بزنم گفتم حالا میگن دروغ میگی و.. ولی منم واقعا عذاب وجدان مشکلات بقیه رو دارم... 

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

بیشتر ببینید

انشاءالله آرامش قبل از طوفان نباشه 

منم مجردی خیلی حالم خوب بود 

بعد از ازدواج فهمیدم سختی چیه 😁

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشتر ببینید

بعد زدن این تاپیک یه مشکل خیلی بدی برات پیش میاد😑

تجربه ثابت کرده

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

خواهرشوهر مادر شوهر منم از همون اول راحت و خوشبخت و همچی فراهم تا حالا نشده غصه چیزی بخورن لنگ چیزی باشن همه هم تحت فرمانشونن خیلی تعجب میکنم مگه میشه همچی خوب باشه؟بعد ما تو زندگی از بچگی تا الان جرررر خوردیم و به تمام زبان های دنیا امتحان پس دادیم 😂😂مسبب مشکلاتمم همین عوضیا هستن الهی درد و بلام بزنه تو سرشون ک تا حالا رنج نکشیدن