2777
2789
عنوان

بنظرتون کارما پس میدم😔

79 بازدید | 6 پست

از من ۳سال بزرگ تر بود قصدش جدی بود از روز اول که منو دید پیگیرم شد از همه جا 

خیلی دوسم داشت همه چیش خوب بود تموم رفتارایی که آرزوم بود یکی باهام داشته باشه و داشت ولی دوسش نداشتم تو دلم نرفت هیچوقت گریه میکردم و از خدا میخاستم اگر به صراحت هست مهرش بشینه تو دلم ولی نشد

روزی که ازش جدا شدم قرار بود با خانوادم هفته بعدش صحبت کنن ولی من پیام دادم و گفتم که من اگه زندگی کنمم این زندگی عمری نداره و بعدش رفتم 

خیلی دوسم داشت ولی قیافش و وجودش به دلم نمیشست هیج جوره

با شوهر خواهرش خصومت داشتیم، پدرش اعتیاد داشت و شرایط مالی خوبی نداشت 

در کل یکماه حرف زدیم

دلم نمیخاد هیچوقت برگردم بهش اما نمی‌دونم چرا دلم گرفت عذاب وجدان گرفتم یهو دیشب خ‌ابش دیدم

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اون خصومت و اعتیاد و گفتی که بهت بگیم دلیل داشتی 

ولی احتمالا میدونستی از قبل و بازم انتخابش کردی 

و شرایط مالیشم میدونستی

کسی که به دل ادم بشینه همون اولش میشینه چرا سعی کردی ببینی بعدش چی میشه و اونو امیدوار کردی 

چه دلیلی برای اینکار داشتی اصلا

عزیزم اون خصومت و اعتیاد و گفتی که بهت بگیم دلیل داشتی ولی احتمالا میدونستی از قبل و بازم انتخابش کر ...

نه شوهر خواهرش صاحبکار من بود به مرور باعث عذاب و مشکل من شد

تا زمانی که عکس پدرش ندیده بودم و بهم نگفته بود نمیدونستم اعتیاد داره

فقط یه ماشین داشت 

قیافش بدلم نمیشست و دوسش نداشتم گفتم شاید دلم باهاش بسازه اما نشد 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
بیشتر ببینید
نه شوهر خواهرش صاحبکار من بود به مرور باعث عذاب و مشکل من شدتا زمانی که عکس پدرش ندیده بودم و بهم نگ ...

چندسالته

خب دیگه عزیزم این اشتباهه که فکر میکنی دلت میسازه و میبینی نمیتونی 

همون اولش این احتمالو باید بدی که نکنه نخوامش و طرف درگیر من شه 

اونوقت نه میتونی بمونی نه میتونی بری