2777
2789
عنوان

از چیزی که میترسیدم سرم اومد💔

1058 بازدید | 42 پست

درود بر شما دوستانم 

حالتون چطوره

طاعاتتون قبول باشه ان‌شاالله

شده تا حالا از چیزی بترسید و سرتون بیاد؟!

ممنون میشم اگه درد دلم رو بخونید، چون این تنها راه تخلیه افکارمه

شکوه الان یه کشتی به گل نشسته ی غمگینه:)

شما نمیدونید ولی جمله به جمله ای که دارم می‌نویسم، ناشکری و ناسپاسیه.

نمیدونم از کی انقدر ضعیف و سست ایمان شدم که نمیتونم تسلیم خواست خدا بشم!

نمیدونم چطور شد که یهو انقدر جسارت پیدا کردم که برای خدا تعیین تکلیف کنم! روم سیاهه ولی روی رحمت و بخشایش و بزرگی خدا حساب کت و کلفتی باز کردم که الان با کمال پررویی از خدا میخوام و بهش اصرار میکنم...آخه خدا خودش گفته که اصرارکننده بر دعا رو دوست داره.

میشه با دلهای پاکتون دعام کنید؟

میشه دعا کنید که خدا این بنده ی شرمسار ولی امیدوار رو ببخشه و مصلحتش رو با خواسته ی اون یکی کنه؟!

این عین پررویی و نمک نشناسیه ولی چه کنم که نمک گیر بنده نوازی های بی حد و حصر خدا شدم!

قسم می‌خورم و قول میدم که به یاری خدا، بنده ی بهتری بشم اگه خدا این بار هم مثل هربار، هوای دلم رو داشته باشه و دل شادم کنه:)

مشکلی دارم که اگر الان مطرحش کنم، قطعا یک سری کاربرها اعصابم رو از اینی که هست، داغون تر میکنن پس لطفا از من توضیح بیشتر نخواید و همینجوری دعام کنید:)

می‌نویسم که فروردین ماه، با دست پر و خبرای خوش بیام و همه چیز رو براتون تمام و کمال توضیح بدم...

ان‌شاالله

۲۳ اسفند ماه ۱۴۰۳/نیمه شب

علی رغم میل باطنیم تاپیکی پست کردم که انرژی منفی داره...

ولی چاره ای نداشتم

مدتیه بی تاب و بی قرارم

ولی بروز ندادم توی سایت

مجبور شدم بنویسم و ممنون میشم که بخونید و دعاهای قشنگتون رو حواله ی حاجتم کنید

برات ایه الکرسی خوندم عزیزم امیدوارم خواسته دلت با مصلحت خدا یکی بشه🥺💚

ممنون میشم شما هم برای حاجت روایی من دعا کنید🙏🏻

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم کابوسم داره برام تکرار میسه از خدا میخوام دروغ باشه . برات دعا میکنم شماهم هم دعام کنین

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

خیلی حس بدی دارمدلم آشوبهاگه خدا کمکم نکنه دق میکنم💔

منم بخاطر مسئله ای ک برام پیش اومد در حد مرگ گریه کردم ، متاسفانه زندکی آدم مثل قبل نمیشه و نمیتونی برگردی ب حال قبلیت 

اما امیدوارم اگه برای شما قابل حل هست خدا کمکتون کنه 

امیدوارم به حق شهید همین ماه عزیز خدا حاجت روات کنه قشنگم

اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

بیشتر ببینید