اوگییی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 7517 عنوان هرچی ساسی مبتذله در عوض🔴🔴🔴 149 بازدید | 5 پست در عوضعرفان طهماسبی ثابت کرد به دور از ابتذال میشه شاد خوند🥲❤️ببینید چقدر قشنگه آهنگش❤️آهنگ هزار و یک شبتا ابد باید از علیخانی بابت کشف و معرفی این استعدادها ممنون باشیم با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه دیروز | 21:57 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
smnjoohb عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 1324 من نمیدونم چرا مردم ما انقدر ندید بدید شدن باید حتما چیزای مستهجن ببینن تا خوششون بیاد! توی یوتیوب چقدرم تعریف میکردن و خوششون اومده بود. یعنی روزی میرسه به اون چیزی که میخوایم برسیم...🦋 دختر آذربایجان🌙، عاشق شهرم تبریز♥️ 👗👠Sewing and clothing design
اوگییی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 7517 دقیقا خیلی قشنگه اهنگ ساسیو اصلا گوش نمیدم منم اهنگ ساسی رو دانلود نکردم . یه تیکه هایی ازش توی اینستا دیدم با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
اوگییی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 7517 من نمیدونم چرا مردم ما انقدر ندید بدید شدن باید حتما چیزای مستهجن ببینن تا خوششون بیاد! توی یوتیوب چ ... 🤦🏻♀️ با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
چوخلارین_حکایتd عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 429 عرفان طهماسبی رو خیلی دوست دارم خودش رو ولی آهنگاشو زیاد نه ولی صداش خوبه