2777
2789
عنوان

دلم گرفته یه لحظه میایی 😔

95 بازدید | 23 پست

پنجاه و شش روزه که زایمان کردم دوقلو... زایمانم سخت بود قبلش نتونستم شوهرم و مامانمو ببینم بعدشم که دردهای شدید داشتم 

دوقلوهام ان آی سیو بستری شدن قل اولم شش روز بستری بود مرخص شد با مامانم فرستادم خونه اون یکی نه روز بستری بود مرخص شد به محض اینکه رفتم خونه قل اولم زردی بالا و اسهال شدید گرفت دوروز کامل چندتا دکتر بردم حتی بیمارستان بردم تشخیص ندادن روز سوم بچمو با حال بد بردم بیمارستان بستری مجدد خونش اسیدی شده بود انقدر که بدنش کم آب شده بود تا ده روز ازش ازمایش های مختلف گرفتن و گفتن عفونت خون داشته که اینجوری شده اگزمای شدید هم گرفت بدن بچه ام تکه تکه زخم شده بود که تا دوهفته دست و پا و شکمش رو پماد میزدم و باند میپیچیدم🥺

وقتی هم که مرخص شد به خاطر خون هایی که ازش گرفتن کم خون شد آهن بهش میدادم رفلاکس شدید هم داره، خودم به نخ بخیه حساسیت دادم که هر چند روز جاشون سوراخ میشد و چرک و خون میومد😔 کل خانوادم سرماخوردیم چه استرسی کشیدم یکی از بچه هامم ویروس گرفت هنوز بینیش گرفته امروزهم که دیگه به خاطر هموگلوبین پایین قل اولم برای بار سوم بستری شد که خون تزریق کنند 

توی اتاق تنهام خیلی خسته ام و خوابم میاد دلم میخواد یکی باشه که بتونم باهاش حرف بزنم و  فقط گریه کنم ناشکری نمیکنم بچه هامو سپردم به خدا ولی دیگه کم اوردم خسته شدم از اینکه خودمو قوی نشون بدم گلوم درد میکنه از بغض 

از روزی که زایمان کردم یه روز خوش نداشتم 😔 بهم دلداری بدین بچه امو هم دعا کنید توروخدا مشکلی پیش نیاد و زودتر از این بیمارستان نجات پیدا کنم🙂

عزیز دلم خدا بچه هاتو نگهداره صلوات بفرست

میدکنم درکت میکنم همه ما کم و زیاد این روزارو داشتیم خدا بهت صبر و ارامش بده🫠

یکم گریه کن...

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الهی بمیرم 🥲🥲🥲الهی به حق این ماه عزیز هردوشون همیشه سالم و سلامت باشن 

قوی باش ان شالله به زودی حل میشه همه چی 🥲🥹❤

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
عزیز دلم خدا بچه هاتو نگهداره صلوات بفرستمیدکنم درکت میکنم همه ما کم و زیاد این روزارو داشتیم خدا به ...

گریه میکنم ولی به خاطر اینکه به بچه ام شیر میدم خودمو کنترل میکنم 

گریه میکنم ولی به خاطر اینکه به بچه ام شیر میدم خودمو کنترل میکنم

عقده تو دلت نذار گریه کردی یکم شیر بریز بیرون...

عزیزم بیا بغلم🫂

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

الهی بمیرم 🥲🥲🥲الهی به حق این ماه عزیز هردوشون همیشه سالم و سلامت باشن قوی باش ان شالله به زودی حل ...

خدا نکنه عزیزم ممنون بابت دعای قشنگت الهی هیچ مادری مریضی بچشو نبینه 

گریه کن بزار سبک بشی نریز تو خودت خدا بزرگه سخته خیلی هم سخته ولی چشم بهم بزنی تموم شده صبور باش تو ...

میدونم میگذره سخت تر از ایناشو گذروندم ولی خیلی ذوق داشتم که بچه ام مرخص شده بود میگفتم دیگه پامو توی این بیمارستان نمیزارم... از بس توی این اتاق روزهای بدی گذروندم ازش میترسم از ظهر تا الان که اومدم سردرد دارم 

الهی بگردم🥺

چقد اذیت شدی 

بگردمت 

خدا بهت قوت بده و سلامتی 

از خدا میخوام نی نی ها خیلی زود خوب بشن و از بیمارستان خلاص بشی 

امیدوارم خیییییلی زود روزای خوب برسن و آرامش ب قلب و زندگیت برگرده❤️

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...
میدونم میگذره سخت تر از ایناشو گذروندم ولی خیلی ذوق داشتم که بچه ام مرخص شده بود میگفتم دیگه پامو تو ...

حق داری هر کسی باش براش سخته 

به روزای خوبش فکر کن زودتر حالشون خوب میشه بعد باید بشینی شیرین کاری هاشونو نگاه کنی

من خودم دوقولو بودم دوقولو داشتن کلا سخته ولی من به این اعتقاد دارم خدا حتما یه چیزی رو توی بندش میبین که چیزی رو بهش میده :) بین خدا چقدر دوست داشته و قبولت داشته که دوتا دسته گل داده بهت مراقبشون باشی الانم استراحت کن یکم اروم بشی عزیزم 

ان شاالله به حق این روزها بچه هات صیح سلامت بیای خونه من زنداداشم دوقلو نارس اورد خیلی زجر کشیدیم این ویروس گرفتشون چقدبدبختی کشیدیم داداشم تا ساعت داخل خیابان بچه بغل تااروم بشن درست میشه توکل برخدا 

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏
الهی بگردم🥺چقد اذیت شدی بگردمت خدا بهت قوت بده و سلامتی از خدا میخوام نی نی ها خیلی زود خوب بشن و ا ...

ممنون عزیزم دلم التماس دعای فراوون تو این ماه عزیز دارم انشالله💕