2777
2789

ببین برو انجیر خشک بخر و بشور و دو مشت انجیر خشک بجوشون با یکی و نصفی لیوان آب و  از صافی ردش کن و نیم گرم بخورش.

خاکشیر هم بخر خاک و سنگ اگه داره درست بشور بعد اونم بجوشون و بخور یک دقیقه بجوشه کافیه و صاف کن و بخور 

هرروز این دو تا رو بخور ببین (معذرت میخوام) دونه های انجیر و خاکشیر نباید بخوری چون زخمی میره تو روده هات و میرسه به زخم ها و اذیت میشی.

اگه درد داری بعد دفع بیست دقیقه بشین تو لگن اب گرم خیلی موثره در روز دو بار بشین خوبه

برنج و نون کمتر بخور

آلو خورشتی بخیسون بخور.

روغن زیتون همراه غذاهات بخور

اگه خونریزیت و دردت زیاده دکتر برو پماد مقعدی میدن زخمات خوب میشه.

اگه روزه میگیری که بدتر میشی البته گردن من نیست ولی خب روزه آب به بدنت نمیرسه که

ده تا لیوان آب جوشیده که گرم شده بخور

آب سرد اصلا نخور که یبس تر میشی

ملین و پودر اینا دکتر مینویسه برات. 

سبزیجات پخته مثلا تره پخته خیلی عالیه بخوری

خلاصه من زخم خورده ام 

پیگیر شو زود خوب شی دردش خیلی بده.

تبخال تناسلی،واژنیسموس،سندروم روده تحریک پذیر و یکبار شقاق رو به یاری خدا شکست دادم و در حال حاضر دارم با هموروئید میجنگم و میدونم خدا رحیم است و سلامتیم بدست میارم اما با نازایی نمیجنگم توانش رو ندارم شاید خدا نمیخواد. وزن سابق :۷۰کیلووزن فعلی ۵۶کیلو هدف:۵۱کیلو خدایا عوض اینکه صلاح دونستی مامان نشم بهم آرامش بده فقط آرامش

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.