2777
2789
سلام چی شدی پریود اومد ؟ من الان تست زدم منفی شد گفتم شاید خدا دلش به رحم اومد میدونی چیه فکر میکنم ...

من انگار الان یه لک دیدم فکر کنم پریود شدم خدا خودش دیگه راحتمون کنه ان شا الله روزی میاد با هم‌خبره‌باذپاریمونا کیزاریم

من انگار الان یه لک دیدم فکر کنم پریود شدم خدا خودش دیگه راحتمون کنه ان شا الله روزی میاد با هم‌خبره ...

انشالله عزیزم اون روزم میرسه انشالله کم مونده ولی ای کاش میرفتی واسه ای وی اف ، باز خوبه عادت میشی دعا کن منم بشم حداقل سینه هام‌ کمرم تخمدانم ‌داره میترکه از درد

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من انگار الان یه لک دیدم فکر کنم پریود شدم خدا خودش دیگه راحتمون کنه ان شا الله روزی میاد با هم‌خبره ...

سلام دختر خبری ازت نیست کجایی عیدت مبارک انشالله تو این سال جدید نی نی مون بغلمون باشه باهم بریم استقبال سال جدید 

فدات تو چه خبر پس کی مبری انتقال ان قدر طولش میدی

خدا نکنه منم هیچی خواهر دلتنگی آوارگی درموندگی 😔 وقت عادتم بود ۲۶ نشدم ولی سینه کمر تخمدان درد الانم داره میترکه دکترمم اومده والله نمیدونم کی امپول بزنم که عادت بشم‌نیوفته واسه تعطبلات فطر و ۱۳ خسته شدم از اینور حالا برو خراش و هیستروسکپی بعد اومن انتقال انگار کارام سنگینه حرکت نمیکنه😔 برام دعا کن تو چه خبر عادت شدی؟ پرستو چرا نمیری ای وی اف الان یه دوست پیدا کروم تو همین نی نی سایت همزمان تخمک‌کشی داستیم اون انتقال داد خدارو هزار مرتبه شکر مثبت شد انقدرا هم سخت نیست فکر میکنی خدا بخواد مثبت میسه توهم برو واسه کاشت

خدا نکنه منم هیچی خواهر دلتنگی آوارگی درموندگی 😔 وقت عادتم بود ۲۶ نشدم ولی سینه کمر تخمدان درد الان ...

من با شما فرق دلرم ذخیره من بسیار پایینه پس خوب نیست برام حالا بازم چند ماه دیگه

این مثبته 

اگه منفی باشه هیچ خطی نمی ندازه 

شب میزنی درست درمیاد؟  مگه نباید فقط صبح زد؟ 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید
من با شما فرق دلرم ذخیره من بسیار پایینه پس خوب نیست برام حالا بازم چند ماه دیگه

الکی خودتو نگران نکن بالاخره باید یه راهی پیدا بشه برات یا نه؟ چه بخوای چه نخوای باید با اینا مواجه بشی سن هر چقدر بالا بره کار سخت تر میشه بنظرم برو انشالله جواب میگیری خیلی هارو دیدم‌ذخیره شون پایین بود اومدن واسه کاشت خواهرم فداتشم ای وی اف واسه امثال منو تویه اینو یادت نره الان من با تو چه فرقی کردم هان؟ من ۲۵ تا فولی داشتم چند تاش برام جنین شد ۴ تا ! اونجا یه زنه بود ذخیرش پایین بود والله ۵ تا جتین داشت گفت حالا این راهو انتخاب کردم اگر نشد اهدایی میگیرم حالا برو نه خودتو بترسون نه وقت تلف بشه من دوست دارم عین آبجیم دلم‌نمیخواد غصه بخوری من دلم هر چی میگه به والله به قرآن به پیر به پیغمبر درسته من میگم تو بری کاشت همون اولش مثبت میشی بعدا میای منو دعا میکنی میگی خوب شد هی بگم‌گفتی من رفتم واسه کاشت