2777
2789

سه چهارروزی بود که مثلاچندساعت چیزی نمیخوردم مثلانصف شب یهومعده م ضعف شدیدمیزد انگاری تیرمیکشیدبایدیچیزی میخوردم بعدیهودیشب بدترشد یبارساعت۱۲شب یبارالان یهوباتعوع شدید نزدیک به بالااوردن گلاب به روتون بیدارشدم سریع چندلقمه نون بزورخوردم این تهوعه فروکش کرد 

الان بایدهردوساعت یچیزی بخورم وگرنه بالامیارم معده م چش شده بنظرتون چه قرصی خوبه تاحالاکسی اینطوری شده توروخداحواب بدین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این علائمی که می‌گی خیلی شبیه گاستریت (التهاب معده) یا افت شدید قند خون هست. احتمال داره که معده‌ات به خاطر ساعت‌های طولانی خالی موندن، اسیدی شده و وقتی چیزی نمی‌خوری، بیشتر تحریک می‌شه، واسه همین هم ضعف و تهوع داری

یکم غذاهای سبک بخور ایشالا که خوب بشی

الان این چندروزاتفاقا خیلی حجم غذاموکم کردم معده موپرنمیکنم

دقیقاً همین کم خوردن و خالی نگه داشتن معده‌ات می‌تونه باعث این مشکلات شده باشه. وقتی معده مدت طولانی خالی بمونه، اسیدش زیاد می‌شه و باعث ضعف، درد و تهوع می‌شه. به‌خصوص اگه قبلاً عادت داشتی بیشتر بخوری و یهو حجم غذا رو کم کردی، معده‌ات حساس‌تر شده 

اره گلم پودریش هست، قرصی هم هست من خودم از یه کانال تو ایتا میخرم فوری جواب گوئه خاستی بگو برات بفرس ...

مرسی عزیزم نه ممنون اونجوری سخته خریدکردن برام ازعطاری میخرم خیلی ممنونم عزیزم

[QUOTE=376957295]دقیقاً همین کم خوردن و خالی نگه داشتن معده‌ات می‌تونه باعث این مشکلات شده باشه. وقتی معده مدت طولانی ...[/QUOTE عه فکرمیکردم اینکاردرست باشه الان یعنی باید یچیزی بخورم اسیدمعده مو بیاره پایین؟ اخه من قبلا اینطوری نبودم ولی الان بایدهردوساعت شباپاشم یچیزی بخورم