2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جشن نامزدی دخترعموم بود من شب قبلش باشوهرم دعوای خیلی بدی کرده بودم،زنگ زد اماده بشین میام دنبالتون بریم اخه من بابام زمینگیره کسی نبود مارو ببره اگه شوهرم نمیومد همینکارش ب تنهایی براش ارزشمند بود...جشن مختلط بود اخرشب که داشتیم برمیگشتیم بهم گفت حیف که ازهمه خوشگلتری😢قند تودلم اب شد

خوشحال شدم کامنتاتون روخوندم و دیدم حالتون خوبه و روزای خوبی داشتین..امیدوارم همیشه همینجوری باهم خوب باشین وزندگیتون پر از عشق باشه

من مدتهاست به یکی از همکارام علاقه دارم.کم کم داره میشه ۱سال.دیدنش حتی از راه دور ،حتی دیدن سایه ش و اینکه بدونم از مسیری که میرم،رد میشه،حالم رو خوب میکنه.هرروز دعا میکنم ببینمش،شده در حد یه احوالپرسی ساده م باشه به همین قانع م.هرروز با شوق دیدنش بیدار میشم اماده میشم و میرم سرکار به امید اینکه چند ثانیه م شده ببینمش فقط.اما همیشه ی خدانگرانم،نگران اینکه  ازدواج کنه،اینکه اصلا من تو مخیله ش نگنجم،نگران اینکه یه درصدم بهم فکر نکنه.این امیدو ناامیدی داره خیلی اذیت م میکنه.امیدوارم یه روزی برسه بیام اینجا و بگم اونیکه میخاستم شد،خواهش میکنم،برام خیلی دعا کنین این دیگه تنهاچیزیه که از خدا و ازاین دنیا میخام.بماند به یادگار۲۰دیماه۱۴۰۳

بیشتر ببینید
عزییییزم🥺❤️اتفاقا حرفش بی ربط به امضام نبود...توی همون هول و ولاها که خیلی وقتا باهم به مشکل هم میخ ...

خداروشکر عزیزم.امیدوارم همیشه همینجوری تکیه گاهتون باشه 

من مدتهاست به یکی از همکارام علاقه دارم.کم کم داره میشه ۱سال.دیدنش حتی از راه دور ،حتی دیدن سایه ش و اینکه بدونم از مسیری که میرم،رد میشه،حالم رو خوب میکنه.هرروز دعا میکنم ببینمش،شده در حد یه احوالپرسی ساده م باشه به همین قانع م.هرروز با شوق دیدنش بیدار میشم اماده میشم و میرم سرکار به امید اینکه چند ثانیه م شده ببینمش فقط.اما همیشه ی خدانگرانم،نگران اینکه  ازدواج کنه،اینکه اصلا من تو مخیله ش نگنجم،نگران اینکه یه درصدم بهم فکر نکنه.این امیدو ناامیدی داره خیلی اذیت م میکنه.امیدوارم یه روزی برسه بیام اینجا و بگم اونیکه میخاستم شد،خواهش میکنم،برام خیلی دعا کنین این دیگه تنهاچیزیه که از خدا و ازاین دنیا میخام.بماند به یادگار۲۰دیماه۱۴۰۳

بیشتر ببینید

همسرم نشد

اما عاشق هم بودیم 

یه بار یه شال قرمز سرم کردم یهو دیدم نگام کرد چشاش قرمز و پراشک شد بهش گفتم چی شد گف تو خیلی قشنگی 

این حرفش بااین حالتش واقعا فراموشم نمیشه 

یااینکه یه بار داشتم غر میزدم گوشیتو بزار کنار پیش من دیدم پلک نمیزنه چندثانیه یهو گف خیلی چشات خوشگله 🥲

ببین رفیق میخام برات دعا کنم آخرش باهم بگیم آمین قبوله!؟ « دعا میکنم توی هرلحظه ی سخت زندگیت خدا بغلت کنه»« دعا میکنم همونیکه تو دلت هست که هیچکس ازش خبر نداره همون برات صلاح باشه و بشه»«دعا میکنم یه روزی برسه همه ازت شیرینی بخوان»« دعا میکنم سایه خدا همیشه بالای سرت باشه»«دعا میکنم اون آدم امن زندگیتو پیدا کنی حالا میخاد عشقت باشه  رفیقت باشه یا هرکی....»« امیدوارم حال دلت واقعی خوبه خوووب باشه»« و در آخر یه پایان خوش برات از خدا میخام.....» الهی آمیییین🤲✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

بیشتر ببینید

بعد ۸سال انقددد قربون صدقه ام میره انقد قشنگ حرف میزنه که واقعا نمیدونم تو جوابش چی بگم 

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

تو جمع بودیم حرف از طلاق شد و اینکه بعضی مردا همه چیزو ب نام باباشون میزننن ک اگ خواستن جداشن چیزی ب زنشون نرسه 

بعد شوهرم گفت منم هیچی ب نام خودم نمیزنم 

با تعجب نگاش کردم بعد گفت  من همه چیزو ب نام زنم میزنم 😂😍

انقد ذوق کردم ک نگو