2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اکثر حرفاش قشنگ و عاشقانس، من بلد نیستم حقیقتش. در جواب همه حرفاش میگم منم، یا میگم مرسی😆خیلی خیلی رمانتیکه، باید جای من و اون عوض میشد

جاییکه از ته دل ذوق کردم، بعد زایمان دومم بود. کلا عشق و عاشقی ما 3،4 ساله شروع شده. قبلش همش دعوا و قهر و دادگاه و... بود

واسه بچه دوم هم سه سال اقدام بودم.بعد زایمان همه بیمارستانو گشت که بتونه راضیشون کنه بیاد بخش زنان پیش من. حتی با هم اتاقیمم مادرشوهرم حرف زد گفت مشکلی ندارین شوهرش بیاد. منم که خرم، زنگ زدم گفتم تو بیرون باش بچه رو میدم مامانت بیاره. خندید گفت من خودتو میخواستم ببینم

هنوز یادش میفتم ذوق میکنم

شاید برگشت. لااقل سعیتو کرده‌ی.اگه عقلت هم مثل دلت میگه آدم خوبیه و اگه دختر دیگه‌ای توی زندگیش نیست ...

بهش گفتم همه اینارو و میدونه دوسش دارم 

اما میگه که براش سخته به زندگی فکر کنه و میگه باهم دوست باشیم ی مدت🥲

منم قبول نکردم

خيلي جالبهتاپيك ميزنن كي شوهرش بلنده؟ همه: ما!كي شوهرش كوتاهتره؟ همون همه: ما!كي شوهرش سرتره: بازم ه ...

وااااای حق گفتی 🤣🤣🤣منم همیشه این موضوع رو اعصابمه هر چی میشه میگن اره ما هم هستیم 

تو را درمان دیدم میان این همه درد❤❤

ببین من اسپانیا میخوام بجا این حرفا شوهر خارجی جور کن به چه درد میخوری توفقط بلدی دوست پسر ها منو بد ...

این چیزا فایده نداره باید بریم این برنامه های خارجی دوست یابی نصب کنیم 😔😂

وااا تقصیر من چیه بس که جذابممم😔😔😔

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد