2777
2789
عنوان

اونایی ک تازه کمتر از ی ماه عقدن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 102 پست
وقتی رییسی اومد عوض شد ، دهک بندی هم شده فک کنم یچیز حدود ۳۰۰ یا ۴۰۰ هزار تومن برای هر نفر

مرسی عزیزم از توضیحت

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
بیشتر ببینید
سلام من ۲ ساله ولی جدا نکردم اگم قطع کردن پدرم چیزی نگفته اما از نو که جدا کرده شما برو درخواست بده ...

مگه میشه جدا کنم ب حساب خودم بریزم؟ آخه فقط ب حساب سرپرست خوانواده واریز میشه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم یارانه ی منم سیستمی بدون درخواست همسرم،از خانوادم جدا کردن و ریختن به حساب همسرم،سال ۸۹ بود. م ...

مرسی عزیزم پس چرا واسه همه فرق داره ی سریا میگن جدا نکردیم چندین ساله ازدواج کردن واسه ی سریا هم خود ب خود جدا میشه یا باید برن درخواست داد

عزیزم یارانه ی منم سیستمی بدون درخواست همسرم،از خانوادم جدا کردن و ریختن به حساب همسرم،سال ۸۹ بود. م ...

وآسه شما هم اولش قطع کردن دیگه واریز نشد ب حساب پدرتون بعدش رفتین درخواست دادین درسته؟

وآسه شما هم اولش قطع کردن دیگه واریز نشد ب حساب پدرتون بعدش رفتین درخواست دادین درسته؟

وقتی یارانرو به حساب پدرم نریختن، رفتن علتو پرسیدن، گفته بودن چون ازدواج کرده ریختیم به حساب همسرش. همسرم اصلا درجریان نبود.

عزیزم خواهرم حدود ۱۵ روزه ک عقد کرده . همسرش یارانه رو جدا کرده یعنی درخواست داده ک جدا بشه وگرنه دو ...

خب عزیزم باید بهم میگفتن پنهون کردن اگهوجیزی نگم ک بعدا بدتر پنهون کاری میکنه

کپی سند ازدواج رو داره خیلی اوقات میومد شناسنامه رو میگرفت

بابت چی شناسنامتو میگرفت؟؟؟ 

بیخیال برات مهم نباشه فقط بگو حالا که یارانه ام به کارتت واریز میشه کارتو به خودم بده اگرم نداد ماهانه یه مقدار پول هی  درخواست کن به حسابت بزنه چندبرابر یارانه رو کاسب میشی

وقتی یارانرو به حساب پدرم نریختن، رفتن علتو پرسیدن، گفته بودن چون ازدواج کرده ریختیم به حساب همسرش. ...

بابای منم رفته پرسیده گفته ازدواج کرده بخاطره همین

ولی میگن تا وقتی درخواست جداسازی ندین جدانمیکنن.واقعا موندم