2777
2789
من خیلی از جانب حوادثی که برای خانوادم پیش اومد آسیب دیدم و تراپیستم گفت باید یه مدت ارتباطتو کم کنی ...

خدا براتون نگه دار همسرتون

میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اون اولا که منو دید گفت چرا بازیگر نشدی اینقدخوشگلی 😅 یا میگفت بوی بچه میدی یا میگفت واقعا بینی خود ...

شوهرمنم زیاد میگفت اون اوایل  بوی بچه میدی البته هنوزم میگ با دوبچه😁

من شوهرم کلا خیلی احساساتیه جوریکه من گاهی وقتا میزنم توذوقش..ولی یجوریه من شک دارم که من دخترم و او ...

من 15ساله ازدواج کردم 

دوتا بچه دارم شوهرم روزی نبوده ک نگ دوستت دارم هروز وارد خونه میشه اول روبوسی میکنه با سه تامون ازخونه میره هم همینطور 

خیالت راحت

عزیزم ممنونم 😍ولی میدونی چیه متاسفانه من قشنگ ترین روزام با بدترین روزام قاطی شد مثلا وقتی به یه خا ...

برا چی بهم می‌ریزی ؟بنظرم خدا خیلییی دوست داشته که تو سخت ترین روزات بهترین آدمو سر راهت قرار داده. به این فکر کن که اگه همسرت کنارت نبود تحمل اون روزا برات چقدر سخت تر میشد 

دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹👩🏻‍⚕️🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂‍↕️

برا چی بهم می‌ریزی ؟بنظرم خدا خیلییی دوست داشته که تو سخت ترین روزات بهترین آدمو سر راهت قرار داده. ...

عزیزم بدترین روزای عمرمو دیدم واقعا نمیتونم فکر کنم اون زمان عشقوعاشقی ازم چی میخواست حتی به خانوادمم فحش میدادم حالا واسم قشنگ شدن😂😂😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بیشتر ببینید

دو سه بار تو جمع دوستانه و خانوادگی اینا به زبون آورده که خیلی خوشبخته که با من ازدواج کرده😅

هروقتیم میخاد بخابه میگه بیا پیشم دراز بکش تا من خوابم بگیره بوی تنت آرامش میده بهم

خرکیف میشم ولی به روم نمیارم😅

یه روز بهم گف هر روز که میگذره علاقم بهت بیشترمیشه.ولی من انقد ازش رنجیدم که احساس میکنم دیگه دوسش ن ...

منم امروز بهش پیام دادم تا وقتی زنده ام ازت دلخورم .چون با وجود دوست داشتن حرفای بدی بهم میزنه

من شوهرم کلا خیلی احساساتیه جوریکه من گاهی وقتا میزنم توذوقش..ولی یجوریه من شک دارم که من دخترم و او ...

شوهرمنم بعد ده سال و با یه بچه هنوز همینجوریه انشاالله عشقتون پایدار باشه

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
بیشتر ببینید

شوهر من ابراز علاقه زیاد بلد نیست.خیلی بندرت میگه دوستت دارم. فقط دوران نامزدی هی بغلم می‌کرد و نگام می‌کرد و میگفت یعنی خدا تو رو به من داده؟ ذوق می‌کرد. یا می‌پرسید منو چقد دوست داری؟

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
منم امروز بهش پیام دادم تا وقتی زنده ام ازت دلخورم .چون با وجود دوست داشتن حرفای بدی بهم میزنه

اتفاقا شوهر من اصلا حرف بد نمیزنه وحتی دعوا نمیکنه.ولی بشدددت پنهون کاری میکنه.قدرمو نمیدونه با اینکه خیییلی واسه زندگیمون زحمت میکشم.مریض بشم اهمیتی نداره براش کلا همه چیمون باهم متفاووته.انقد دلم گرفته که فقط خدا میدونه😔