2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی وقتا با عشق بهم نگاه میکنه منم منتظر حرفای عاشقانه ام. بعد میگه میشه پشتمو بخارونی؟😂منم میگم ن ...

🤣🤣🤣🤣

خلاصه که نه! دنیای ناپیدای من، در اعماق چشمان تو مبسوط میشود ... . 🍃

زمان عقد ماجرای گواهی و ...پیش اومد برگش گفت سمانه بیشتر از هرچیزی برام ارزش داره اون منو جمع کرد وقتی مایه ننگ شما بودم

وای برمن تو همانی که امیدم بودی؟.     .     . مثلا مام یه نفرو داشتیم که بهمون بگه ابجی نگران نباش داداشت پشتته:-(میشه انقدر جلو تک فرزندا نگین  داداشم داداشم تو رفتی پشت سرتم نگاه نکردی؛ ولی نفهمیدی یکی میخواس به خاطر رفتن تو رگ بزنه:)                              ولی اونیکه اومد پیشت شد جایگزین من هیچ وقت مثل من عاشقت نمیشه:-)                                        زخمی که یکی میزنه فقط توسط خودش قابل جبرانه حاجی:-\               ما همون بچه مدرسه ایاییم که همه مسخرشون میکردن;-)همه میزنن یه صلوات برای خوب شدن زندگیم بفرستید ولی خواهشا شما یه صلوات برای مرگ من بفرستید:))))))))))کاربری دونفرس اقای پوارو[

بیشتر ببینید
ما سر یه پروژه کاری همو دیدیم و همونجا گفت من میخوام باهاتون ازدواج کنم قبول میکنید؟و هنوزم برام عجی ...

چرا آخرش چشام خیس شد 🥺

خلاصه که نه! دنیای ناپیدای من، در اعماق چشمان تو مبسوط میشود ... . 🍃

فعلا همسرم نشده

اما اولین باری ک گف دوست دارم و سررررخ شد

گف ب همین خدا قسم(اشاره ب اسمون) من خیلی ازتون خوشم میاد ۹ماهه زندگیم وصل تو شده هیچشکی ب چشم نمیاد ولی شما حتی نمیذارین باهاتون حرف بزنم

ماییم و موج سودآ شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن:) درد و دریغا که در این بازی خونین                                          بازیچه ایام دل آدمیان است ب کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار‌ماندن دوباره هراس داشت موقعی ک دیر شد،مفتش هم‌گرونه
بیشتر ببینید
یعنی همه کسانی که تو تاپیک ها دیدین مشترک بودند؟چه عجیب

نه همه ولی پیش میاد

حتی گاهی دیدم به هم یهو گیر میدن که عه تو که دیروز تاپیک زدی شوهرت کتکت زده و فلان😂

البته حرف من بیشتر جنبه شوخی داشت، جدی نیست