2777
2789

یه وقتی که خیییییلی ناراحت بودم... گفت هرررر جور که باشی من میخوامت

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غر میزنم عصبی میشم هیچی نمیگه بغلم میکنه میبره تخت میخوابیم هیچیم نمیگه😑

آغازی دوباره... [یک عدد کاراته کار دان ۵ و دفاع شخصی دان ۴] [و با روحیه ای کودکانه دنبال چیزهای کیوت میوت] <و یک عدد شیفته خواب>

دائم قربون صدقه ام نمیره ولی حرفایی که میگه بد به دلم میشینه

میخواستم ازش جدا شم گفت کجا بزارم بری تو توی خونه من موهاتو سفید کردی تو خونه من چشمات ضعیف شد حالا بزارم بری

تو بگو چه کنم که هوایت برهد ز سرم...

🤔🤔یادم نمیاد...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید

از خدا می خوام چشمای بچمون شکل تو بشه

ولی نشداااا😂

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بیشتر ببینید

زیاد گفته بهم 

یادم نی مخم از خستگی ارور میده در یادآوری خاطرات

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بیشتر ببینید

دو سه روز پیش گفت اگه تو نبودی کی منو جمع و جور میکرد لعنتی

ولی خب زیاد اهل حرف عاشقانه زدن نیست بیشتر در عمل نشون میده 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

بیمار بودم، بهم گفت می‌مونه ( جزئیاتش رو باز نمی‌کنم😁 )

و موند و من درمان شدم و هنوز کنار همیم❤️

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

بیشتر ببینید

لایک لطفا

[سوگند به نون و آنچه که می‌نویسند] قلم، •{ ۱ }• دنبال دختری می‌گردم با موهای فر و بلند مشکی و چشم و ابرو ی مشکی ، که به دمپایی می‌گفت تَنپایی ، به تبلت می‌گفت تَپِل ، به صدای در زدن می‌گفت در در ، به نیوشا می‌گفت نویی‌شا ، به اسم باران که سال ۹۶_۹۷ طرفای ۴_۵_۶ غروب می‌رفتیم حیاط و باهم بازی می‌کردیم. |به ایده ی یکی از کاربرا|

بیشتر ببینید