2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با این تاپیک هوایی میکنید ازدواج کنم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
بیشتر ببینید
خانمای عزیز، قدر مردی که این حرفا رو بهتون گفته بدونید اینا دیگه باعث نمیشن دلتون بلرزهوای به مردی ک ...

حقیقت اینه ادما لحظات خوب و بد دارن. همونایی که گاهی این قشنگ ترین حرفا رو بهمون زدن گاهی هم اشکمون دراوردن. دنیا همینه. 

کعبه ام هستی و میگردم به دورت تا ابد

گرچه آیین طواف از دور هشتم باطل است 

در نهایت به زبون عادی خودمون خیلی دوست دارم دختر

اگر این جهان هم نشد قرار من و تو باشد در آن جهان پای درخت مجنون 

اینا قشنگ ترینش بودن ذخیره کردم ار دوران دوستی و اینا

خيلي جالبهتاپيك ميزنن كي شوهرش بلنده؟ همه: ما!كي شوهرش كوتاهتره؟ همون همه: ما!كي شوهرش سرتره: بازم ه ...

خیلی سادست!!! چون تو هر تاپیکی فقط اونایی میاند که نظرشدن مثبته.. گفته جمله قشنگ بگید خوب اونی که جمله قشنگ نداره نمیاد نظر بده

تو همانی که می شود چای را کنارت بدون قند شیرین نوشید

اینکه هروقت اومدم حرف بزنم با فحش جوابمو داد،اینکه با بچه سه ماهه که تو شکممه هر روز بهم میگه کاش هیچوقت از تو بچه دار نمیشدم ،اینکه هرروز فحشم میده ادم حسابم نمیکنه ،اینکه میگه یروز با بچه تو دادگاه میبینمت ،اینکه من بمیرمم براش مهم نیست ولی خار تو پای خانوادش بره زمین و بهم میدوزه از کدوم حرف و کار قشنگش بگم استارتر،زندگی جهنمی که دارم همش لجن 

گفت حتی اگه ماادرم عاقم میکرد باز باتوازدواج میکردم 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️