2777
2789

سلام..دخترم 4 ماه و نیمشه ممکنه فقط 3 بار در روز شیر بخوره ..3 روزه که بی وقفه گریه میکنه شبا چند بار بیدار میشه اونم با گریه و راضی نمیشه شیر بخوره..وقتی سینمو ببینه میخواد شیر بخوره اگه تو بغلم گذاشتم که اماده بشه دیگه نمیخوره ..گوشاشو هم خییییلی میخارونه افتضاح ..روی لثه شو که بمالم یکم راحت میشه خودشم انگشتمو میگیره میبره رو لثه ش..ممکنه از دندوناش باشه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی وقته سرماخورده ولی اینکارارو نمیکرد

دختر منم... بعد چند روز اب بینیش راه افتاده... فهمیدم جیغ زدنا  گریه کردنا و شیرنخوردناش از گلودرد احتمالی بوده

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
دختر منم... بعد چند روز اب بینیش راه افتاده... فهمیدم جیغ زدنا گریه کردنا و شیرنخوردناش از گلودرد ا ...

نمیدونم ولی یه ماه پیش بردم طب سنتی گفتن سرماخوردگی شکمی داره اونوقت نمیتونست نفس بکشه شبا نفسش قطع میشد حالش خیلی بد بود ولی شیر میخورد الان که خیییییل بهتر از قبله..الان محض اینکه سینمو بهش نزدیک کنم داد و بیداد میکنه😐💔

مال منم اینجور بود. دیگه سینه نمیگیره. دکتر هم بردم گف تو این سن تنبل میشن. ولی مال شما گوشاش درد ...

خیلی وقته گوشاشو میخارونه وقتی که خیلی خسته باشه بیشتر میخارونه🥲دوماه شده فکر کنم..سمت ما 6 ماهگی دندون درمیارن.بعضی جاها هم دیدم بچه 4 ماهگی دندون درمیاره