2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من جایی که اصالتا هستم رو نمیگم که شلوغ نشه😂

𝐇.𝐒💍👰                                                              اگر چه در دل دریای خون در سینه دارم                        ولی در عشق تو دریایی از دل کم میارم 🩷🙂‍↔️           

کی گفته تو رشت ارزونه خونه جای پایین حدود دو میلیارد و خوردیه جای خیلی پایین

خدایی حق دارین 

ما هروقت اومدیم شمال به پدرشوهرم سربزنیم اعصابم داااغون شد

همممممه پلاک تهران 

هرموقع از سال رفتیم آخر هفته ها ترافیک شدید 

قفل 

بابا بسه گند یه چیزیو درمیارین 

برید شهرای مختلف 

جالب اینه مسافرا تو رانندگی که نوبرن ن به کسی راه میدن 

ن سرعتو رعایت میکنن ن درست پارک میکنن

یه بازار نمیتونی بری قفقفل 

خدایی حق دارین ما هروقت اومدیم شمال به پدرشوهرم سربزنیم اعصابم داااغون شد همممممه پلاک تهران هرموقع ...

خدا خیرت بده بلخره یکی حرف منو فهمید آسایش نداریم بخدا به بابام میگم منو ببر بیرون میگه قبل 5 فقط میبرم بعدش ترافیکه😐😐اخه قبل ساعت ۵ اونم تابستون کی میره بیرون واقعا کلافه شدیم هرجا ام تاپیک مسافرت میذارن یه عده میان میگن شمال رشت😐رشت اخه چه جای دیدنی داره گندشو درآوردن بعد ی عده آدم بیشعور میان میگن فرهنگ شمالی 😐یا همینجا ی کاربر هی میگف تو شمالی نیستی شمالیا قلبشون مثل تو سیاه نیست امیدوارم خدا بهت قلب خوب بده خوشیه دیگران و ببینی والا بی فرهنگی و بی ادبی و اول از خودش باید شروع کنه 😑

خدا خیرت بده بلخره یکی حرف منو فهمید آسایش نداریم بخدا به بابام میگم منو ببر بیرون میگه قبل 5 فقط می ...

میدونی فرماندار و شهردار مازندران فوق العاده بی عرضه و کار نابلده 

ورودی مازندران آدم حالش بهم میخوره انگار انبار ضایعاته 

یه سطل زباله نیست

همه فقط ویلا ویلا ویلا 

خب بی عرضه ها اجازه ندین جنگل رو نابود کنن ویلا بسازن

مگه توریستی نیس؟ از غریبه ها ورودی بگیرن خدا تومن 

به وضعیت شهر و دریا برسن 

دریا میری همه جا پر زباله و سگ 

میدونی فرماندار و شهردار مازندران فوق العاده بی عرضه و کار نابلده ورودی مازندران آدم حالش بهم میخوره ...

دقیقا همه جا اشغال دریا میری کاملا معلومه بومی نیستن کاسپین همیشه خدا شلوغ انقدم ویلا سازی شده همش گرون شده ویلا ها ..ما مازندران نیستیم گیلانیم رشت

خدا خیرت بده بلخره یکی حرف منو فهمید آسایش نداریم بخدا به بابام میگم منو ببر بیرون میگه قبل 5 فقط می ...

بعدم مسافر میره همه چی رو گرون به مسافر میدن اینم درست نیست

همون اول یه ورودی بگیرن 

جای اقامتی و رفاهی بسازن به نظافت شهر برسن

هم مسافر نمیاد تو کوچه خیابون مردمو بند بیاره و جیش کنه تو چوبو چادر بزنه

هم محلی ها اسایش دارن

بعدم مسافر میره همه چی رو گرون به مسافر میدن اینم درست نیستهمون اول یه ورودی بگیرن جای اقامتی و رفاه ...

اینا ک اره باید رسیدگی بشه ولی وقتی طرف پول نداره شمال اومدنش واسه چیه همه جا چادر زدن خداروشکر پارکای رشت خیلی وقته چادر زدن ممنوعه یا میری پارک می بینی همه نشستن رو سبزه ها پیک نیک😐 همه چی ام تو بازار میخرن تموم میکنن 😑