2777
2789

بچه ها من تاحالا خیلی درمورد خساست و حساب کتاب و اینا فک نمیکردم همیشه سعی میکردم هدیه بخرم سوغاتی خوراکی و... اونم بد نبود جوری نبود ک اصلا خرج نکنه و.

با کسی ک باهاش توی رابطم منظورمه

چندروز پیش با ماشین من رفتیم جایی یه چیزی در حد صد تومن قیمتش بود از اون توی ماشین من جا موند ک ب درد منم میخورد فک کردم گذاشته برای خودم بعد فرداش گفت همچین چیزی توی ماشینت جامونده ازمن گفتم اره گفت میگم ک بدونی و ضایع نباشه کسی ببینه حالا اصلا چیز ضایعی نبود ک کسی ببینه تعحب کنه مثلا فک کن یه لیتر رنگ بود 

بعد من بهش گفتم میارمش برات گفت باشه و منم گفتم باشه؟؟؟ ک تعجب کرد زنگ زد گفت سرکارم خاستی بیاریش بعدا میاری نوشتی باشه منظورتو نفهمیدم و خدافظ

منم ازون روز خورده تو ذوقم اولش کلی بغض کردم بعدشم گفتم هرچی دست من داره ب اضافه ی اونی ک تو ماشینم جامونده برم بدمش بعد خلاصه چندروزه باهاش سرسنگینم دست خودمم نیست امروزم رفتم اون چیزه رو پس دادم بهش بعدم زنگ زدم بهش گفتم ازت حس خساست گرفتم و حس کردم پیشت ارزشی ندارم اونم گفت اشتباه میکنی بعدم گفت پس واسه همین سرد بودی

من الان بغض دارم نمیدونم حسم درست بوده یان کارخوبی کردم گفتم یان اصلا نمیدونم چی خوبه چی بده نظر شما چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وسیله شخصیش بوده یا براش مهم بود؟

هیچکدوم

روغن ماشین بود

ماشین من روغن سوزی داره

اورده بود بریزه داخلش نیاز نشد 

جاموند تو ماشینم.یه لیتر روغن بود 

منم ناراحت شدم ک درموردش حرف زد

وا خب وسیله شو میخاسته شاید لازمش داشته به هر دلیلی

عجبا😐

چقد خودتو حقیر میکنی

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

گلم تو اشتباه کردی چیزی جا موند بهش اطلاع میدادی ن بگرده دنبالش خودت بهش پس میدادی ن اینکه اون بگه ح ...

پست بالامو بخون

من ندیده بودم جامونده خودش بعدا گفت

جدیدا من قدرت خوندنم به فارسی اومده پایین یا سخت مینویسن ملت که هر چقدر میخونم نمیفهمم چی شده و جریان چیه😂😂

بار اولم هم نیست.. از دیروز که برگشتم نی نی سایت خیلی از پست ها رو متوجه نمیشم😂😐