2777
2789
عنوان

با بچه هاتون تا چه حد حرف میزنین و دوستیت

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 34 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر من ۷ سالشه میگه بیا باهم حرف بزنیم دوست دارم باهاش حرف بزنم ولی حرفی ندارم بهم میگه از خاطرات ب ...

باز دختر شما میگه بیا با من حرف بزن 

برای من نمیگه 

میاد گاهی از درساش بگه من سرم تو گوشیه میگه گوش نمیدی 

ناراحت میشه سریع

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

بچه هام 5 و7ساله درحال حاضرتنهاکاری که میتونم بکنم التماس درخواست که بیااملابنویس روانخوانی کن... بزرگه کلاس اول.... تمام وقتم پای درسش میره دیگه ‌‌وقت برانفس کشیدن نیست.... 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

بیشتر ببینید
میشه یا مادر حسی به بچه هاش نداشته باشه اونجوریممریض بشن ناراحت میشممااا ولی حس دیگه ندارم

احتمالا تو سن کم مادر شدی من ربطشو نمیددنم ولی هرکیو دیدم مثل توعه میگه چون زود ازدواج کررم تو سن کم بچه اوردم با بچه هاشون نمیتونن ارتباط برقرار کنن ولی واسه بچه های بعدی بهترن

•﷽‌•فبای الاء ربکما تکذبان•🫀✨️اگر با نظر من مخالفید، در صورتی که در تاپیک شما نظر ندادم،خودتونو کوچیک نکنید و ریپلای نکنید ○اقایون شخصیت خودتونو نگه دارین و به هیچ وجه درخواست دوستی ندین○

بیشتر ببینید
دخترم ۱۵ ماهشه. زیاد حرف میزنم باهاش . عین جوجه اردک ها مدام دنبالمع. حس شیرینیه

😍😍😍

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید
احتمالا تو سن کم مادر شدی من ربطشو نمیددنم ولی هرکیو دیدم مثل توعه میگه چون زود ازدواج کررم تو سن کم ...

آره احتمالا همین باشه

اصلا حس مادرانه ندارم 

انگار خواهری کسیه 

خودت افسردگی نداری؟ دخترت طبیعیه پرخاشگر و عصبی باشه اقتضای سنشه، زیاد دوس ندارن حرف بزنن گارد میگیرن همه چیو سریع رد میکنن باید نادیده بگیری و بی چشم داشت محبت کنی چون حتی اگه پس بزنن بهش نیاز دارن. ولی اگه خودت افسردگی داشته باشی محبت کردن برات اسون نیست، به نظرم اول از اونجا پیگیری کن.

باز دختر شما میگه بیا با من حرف بزن برای من نمیگه میاد گاهی از درساش بگه من سرم تو گوشیه میگه گوش نم ...

خب حق داره ناراحت بشه 

من با دخترم حتی راجع به لباس و ... یا حتی مشکلاتی که گاها پیش میاد برای اطرافیان حرف می‌زنیم و نظرشو میپرسم

آره احتمالا همین باشهاصلا حس مادرانه ندارم انگار خواهری کسیه

عزیزم😂

برو پیش مشاور تا بزرگتر نشده که اون موقع ارتباط سخت تره

•﷽‌•فبای الاء ربکما تکذبان•🫀✨️اگر با نظر من مخالفید، در صورتی که در تاپیک شما نظر ندادم،خودتونو کوچیک نکنید و ریپلای نکنید ○اقایون شخصیت خودتونو نگه دارین و به هیچ وجه درخواست دوستی ندین○

بیشتر ببینید
خب حق داره ناراحت بشه من با دخترم حتی راجع به لباس و ... یا حتی مشکلاتی که گاها پیش میاد برای اطرافی ...

با دیگران ارتباطم خیلی خوبه ولی با دخترم نه 

انگاررر غریبه است 

نمیتونم صحبت کنم

خودم به همه میگم با بچه هاتون وقت بزارید ولی خودمم نمیتونم

سریع عصبی میشه 

انگاررر حسی ندارم بهش

مگه میشه مادر به بچش حس نداشته باشهه