2777
2789
منم تازه کش کردم یعنی تا همین چند ماه پیش برام سوال بود استعداد من چیه بعد دیدم من از همون 13 سالگی ...

باز خوبه کشفش کردی ایشالا موفق شی بالاها ببینیمت

من نمیدونم چطور باید پیداش کنم

سودا صدام کن .دوره شاهزاده با اسب سفید تموم شده الان نوبته دخترای مستقله👩🏻♥️   پایه رفاقت و دردودل 👭

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

باز خوبه کشفش کردی ایشالا موفق شی بالاها ببینیمتمن نمیدونم چطور باید پیداش کنم

چند سالته / مسابقه های ورزشی مختلف رو ببین من وقتی این مسابقه رو دیدم فهمیدم که خیلی خوبه وقتی دونده بشم  و اونجا تو ذهنم جرقه خورد نقاشی و طراحی استعدادی نداری ؟ 

منم خانواده پولداری ندارم ولی این دوندگی امکانات خاصی نمیخواد یه باشگاه بتونی ثبت نام کنی و یه کفش خ ...

ببین من درسم خوب بود نقاش خوبیم ب ورزش های رزمی علاقه دارم زبانو دوس دارم ولی هیچکدوم منو نتونست ب جایی برسونه چون کسی برام هزینه نکرد حمایت نشدم

الانم میخوام کنکور غیرمرتبط بدم باید ایجاد سوابق کنم میترسم برای کنکور بهشون فشار بیاد هزینه کنن بعد من قبول نشم بهم سرکوفت بزنن در صورتیکه ی قسمتش ب تلاش من مربوطه بقیش دیگه رقابتیه شانس 

اما برای تو ارزوی موفقیت میکنم

چه مقامی تو چه مسابقه ای من نیستم مطمعن باش چون من پشت کنکورم تازه استعدادم رو کشف کردم

😂 😂 😂 باشه اسی هول نکن موفق باشی 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

هول نکردم خواهر میگم چه مسابقه ای مقام اورد اصلا دنبالش کرد ؟

بخدا درست یادم نیست ولی یادمه مقال آورد و خیلی علاقه داشت حافظم ماهی گلی شده یدفعه یادش افتادم 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

چند سالته / مسابقه های ورزشی مختلف رو ببین من وقتی این مسابقه رو دیدم فهمیدم که خیلی خوبه وقتی دونده ...

۲۲

ورزش دیگ دیره علاقه دارم بهش

نقاشی و طراحی ام چیزی بلد نیستم

سودا صدام کن .دوره شاهزاده با اسب سفید تموم شده الان نوبته دخترای مستقله👩🏻♥️   پایه رفاقت و دردودل 👭