2777
2789
عنوان

بچه هاتون تا کی میرن مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 41 پست
خوب شما بفرست چاقو نزاشتیم زیر گلوتون ک بما گفتن تا اخراین هفته ازشنبه دوره روشروع کردن

شما اصرار داری درس نمیدن میگم تو نفرست من میفرستم هرکی اختیار داره خودشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا...کاملا درسته.دختر من غیرانتفاعی میره.تمام پنجشنبه های بهمن و اسفند به خاطر مدیریت مصرف گاز تع ...

باز همون فیلم و میذاشت این کلا فقط خبر تعطیلی رو میذاشت تو گروه و تمام  تو یه جلسه بهش اعتراض کردم میگفت اگه پنجاه حقوق بهم بدن از جون و دل مایه میذارم چون چندبار بهش اعتراض کردم با دخترم لجه دخترم شاگرد اوله دوتا دانش آموز که سطح درسشون از دخترم پایین تره اورده کرده شاگرد اول ینی سه تاشون امتحان ها رو هم همه شفاهی گرفت اونم با دوسه تا سوال از هر کدوم سر و تهشو هم آورد من که به شخصه حلال نمیکنم 

حالم وقتی خوب میشه که از قفس آزاد شم ..قفس خود خواهی..قفس گناه...قفس نادانی..قفس بی عرضه گی
باز همون فیلم و میذاشت این کلا فقط خبر تعطیلی رو میذاشت تو گروه و تمام تو یه جلسه بهش اعتراض کردم م ...

دقیقا ....مشکل همین جاست... حقوقشون رو با حقوق بقیه مشاغل مقایسه میکنن و میگن حالا که کمتره ماهم کمتر زحمت میکشیم.

نمیگن اونا همین طوریش زحمت شغلشون از بقیه شغل ها کمتره.از خرداد تا شهریور تعطیل،نصف فروردین تعطیل،بقیه سال هم که به  بهونه شهادت و ولادت و مدیریت مصرف سوخت و الودگی و برودت و. .. تعطیلی میخوره.ساعت کاری هم که کمتر از بقیه مشاغله.مسئولیت هم کمتره.چرا باید توقع 50تومن داشته باشن....

دقیقا ....مشکل همین جاست... حقوقشون رو با حقوق بقیه مشاغل مقایسه میکنن و میگن حالا که کمتره ماهم کمت ...

امسال کلا سه ماهه زمستون یا تعطیل بودن یا ساعت نه به بعد اومدن و به هیچ کسی پاسخگو نیستن ولی کارمندای دیگه زیر دست مدیر و معاونت اگه نیان یا کم کاری کنن سریع بازخواست میشن و پنجشنبه ها هم که میرن سر کار پنج فروردین هم تعطیلاتشون تمومه تابستونم هستن بعد اینا نمیگم همشون چون بی انصافیه ولی خیلی راحت طلب شدن فقط چون نظارت درستی  نیست پدر و مادرا هم اهمیت نمیدن برن اداره آموزش پرورش اعتراض کنن ما زنگ زدیم حراست گفت باید حداقل چند خانواده با هم بیان شکایت تا تعویض شه یا اخطار بگیره 

حالم وقتی خوب میشه که از قفس آزاد شم ..قفس خود خواهی..قفس گناه...قفس نادانی..قفس بی عرضه گی